Haberler

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Engin'den Okul Ziyaretleri

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Adaklı ilçesindeki okulları ziyaret etti.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Adaklı ilçesindeki okulları ziyaret etti.

Engin, Adaklı ilçesinde bulunan Adaklı Yatılı Bölge Ortaokulu ile Karaçubuk ve Adaklı Çok Programlı, Adaklı İmam Hatip liselerini ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak, karşılaşılan ya da karşılaşılması muhtemel problemleri değerlendirmek amacıyla Adaklı ilçesini ziyaret ettiğini belirten Engin, başarının tesadüf olmadığını, TEOG sınavına çok önem verdiklerini dile getirdi.

Öğretmenlerle birlikte her türlü fedakarlığı yapmaları gerektiğini ifade eden Engin, şunları söyledi:

"Destekleme ve yetiştirme kurslarına büyük önem veriyoruz. Bu ay yapılacak olan TEOG sınavında tüm okullarımızın başarılarını arttırması bekliyoruz. Yetişen yeni nesillerin topluma yararlı birer birey olabilmelerinde öğretmenlerimizin payı çok büyük. Önemli olan zor şartlar altında ve ihtiyaç duyulan yerlerde bu kutsal mesleği hakkıyla icra etmektir. Öğrencilerimizin topluma kazandırılması ve kültürel değerlerimizi yitirmeden yetiştirilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Derslerin yanı sıra öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak, başarılarını artıracak projeler ve sosyal etkinliklere de ağırlık vermemiz gerekir."

Ergin, öğretmenlerden öğrencilerin zararlı ortamlardan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması, yararlı alanlara yöneltilmesini ide istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Adaklı Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title