Haberler

Bingöl - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Acı Günü

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın acı günü BİNGÖL Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz yaşamını yitirdi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın acı günü

BİNGÖL Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz yaşamını yitirdi. Cemal Yılmaz'ın cenazesi dün gece kardeşi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla aile mezarlığında defnedildi.

Avusturya'da uzun yıllar bir otomotiv şirketinde çalıştıktan sonra kansere yakalanan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz 1,5 yıldır Türkiye'deki çeşitli hastanelerde tedavi gördükten sonra memleketi Bingöl'e getirilerek Devlet Hastanesi'nde tedavisine yatırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Cemal Yılmaz, dün gece saat 21.30'da solunum yolu yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Ağabeyinin öldüğü haberini alan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, uçakla Muş'a oradan da karayolu ile dün gece Bingöl'e geldi. Selahaddin Eyyübi camiinde cenaze namalı kılınan Cemal Yılmaz, saat 23.00'da Düzağaç Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanında defnedildi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yanısıra anne Saadet Yılmaz'da cenazeye katılarak uzun süre göz yaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Cemal Yılmaz Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title