Haberler

Bingöl Et Balık Kurumu Daimi İşçi Alacak

Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü, 3 daimi işçi alacağını duyurdu.

Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü, 3 daimi işçi alacağını duyurdu. Dün itibariyle başlayan başvurular, 29 Mayıs'ta son bulacak.

Bingöl Valiliği'nden yapılan duyuruya göre, Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü, 2 kasap 1 soğutmacı ve havalandırmacı alacak. Müracaatların İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr sitesine üye olarak da yapılabileceği kaydedilen duyuruda, ihtiyaç duyulan 2 kasap alımının noter kurası ile yapılacağı belirtildi. Başvurunun tamamlanmasının ardından kuranın Bingöl Et Kombinası'nda 3 Haziran 2015 tarihinde saat 10.00'da yapılacağı kaydedilen açıklamada, işe alımdaki şartlar şöyle sıralandı;

"En az İlköğretim (ilkokul-ortaokul) mezunu olmak. Vardiyalı işlerde çalışabilir olmak, MEB, ESK ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Et İşçiliği ve Kasaplık Eğitimi (SEKAP) sertifika sahibi olmak veya MEB onaylı kasaplık sertifikasına sahip olmak. Tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek (işe başlatılanlardan istenecektir), bu meslekte en az 24 ay deneyimli olduğunu SGK prim dökümleri ile belgelemek."

KPSS puanına göre alınacak 1 soğutmacı ve havalandırmacı işçinin ise işe alımdaki şartları şöyle sıralandı:

"Lise ve dengi okul (soğutma ve iklimlendirme, motor, metal işleri, torna, tesviye, elektrik bölümlerinden) mezun olmak. Vardiyalı işlerde çalışabilir olmak, Tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek." - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title