Haberler

Bingöl'e 33 Doktor Atanacak

Sağlık Bakanlığı’nca yapılacak olan 65. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl’e 11 uzman ve 22 pratisyen doktor atanacak.

Sağlık Bakanlığı'nca yapılacak olan 65. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 22 pratisyen doktor atanacak.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Abdullah Demir, "Bingöl Devlet Hastanesi'ne 4 pratisyen tabip, 1 acil tıp uzmanı, 2 anestezi ve reanimasyon uzmanı, 1 deri ve zührevi hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 kulak, burun ve boğaz hastalıkları uzmanı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 3 pratisyen tabip, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 tıbbi patoloji uzmanı, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi'ne 3 pratisyen tabip, Karlıova ilçesine 4 pratisyen tabip, 1 aile hekimliği uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Kiğı ilçesine 3 pratisyen tabip, Adaklı ilçesine 1 pratisyen tabip, 1 aile hekimliği uzmanı, Yayladere ve Yedisu ilçelerine de 2'şer pratisyen tabip münhal kadrosu açıldı" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Karlıova Adaklı Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title