Haberler

Bingöl'de Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu

Bingöl'de yaşanan şiddetli fırtına işyerlerinin çatısını uçururken, uçan bir çatı park halindeki iki otomobilin üzerine düştü.

Bingöl'de yaşanan şiddetli fırtına işyerlerinin çatısını uçururken, uçan bir çatı park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Şans eseri otomobillerde kimse olmazken, her iki otomobilde maddi hasara yolaçtı.

Bingöl'de yaşanan fırtına, kent merkezinde hayatı felçetti. Şiddetli fırtına, Kültür Caddesi üzerinde bir işyerine ait çatının uçmasına yolaçtı. Uçan çatı cadde üzerinde park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Araçlarda kimsenin olmaması, muhtemel bir faciayı engellerken, her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çatıların düştüğü bölgede güvenlik şeridi çekti. Daha sonra itfaiye ekipleri de işyerinin üzerindeki çatıdan arta kalan malzemeleri sökerek yeni bir kazanın meydana gelmesini önledi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, işyeri ve her iki otomobilin sahipleri, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title