Haberler

Bingöl'de Polis Aracına Roketatarlı Saldırı: 2 Polis Yaralı

Güncelleme:

Bingöl'de devriye görevi yürüten polis aracına PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Hain saldırıda 2 polis memuru yaralandı.

Bingöl'de Yenişehir Polis Merkezi yakınlarında devriye görevi yürüten özel harekata ait polis zırhlı aracına PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Saldırıya araçta bulunan diğer polislerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK'lılarla Bahçelievler Mahallesi'nde sıcak temas sağlandı. Mahalleden sık sık silah sesleri yükselirken, operasyonun sürdüğü belirtildi.

GECE SALDIRDILAR

Bingöl kent merkezinde bulunan Yenişehir Polis Merkezi yakınlarındaki Hürriyet Caddesi üzerinde devriye görevi yürüten özel harekat polis zırhlı aracına saat 00.10 sıralarında PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açarak saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte araçta bulunan 2 polis memuru yaralandı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Araçta bulunan diğer polislerin karşılık vermesiyle çatışma açıktı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Saldırıdan 30 dakika sonra Bahçelievler Mahallesi'nde PKK'lılarla sıcak temas sağlandı. Mahalleden silah sesleri yükselirken operasyonun sürdüğü belirtildi.

"HAYATİ TEHLİKELERİ YOK"

PKK'lıların zırhlı polis aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda yaralanan polis memurları Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bingöl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret edip durumları hakkında bilgi aldı.

Pamuk, "Çok şükür, arkadaşlarımızın herhangi bir hayati tehlikesi yok. Yenişehir karakolunun yakınlarında saldırmışlar arkadaşlarımıza. Herhangi başka bir yere saldırı yok. Sağlık durumları iyi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Yenişehir Bingöl Sıkıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (13)

Bombaci:

Ne barindirmasi. Halkin ta kendisi PKK . Yillardir PKK tutturmus gidiyoruz. KURT BU KURT.

4
20
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

BİNGÖL HALKININ TAMAMINA YAKINI PKK DIR ORDA GÖREV YAPTIM HEPSİ VATAN HAİNİDİR ASKERİ POLİSİ SEVMEZ DEVLETTEN HER TÜRLÜ YARDIMI ALIRLAR AMA HAİNLİKTE 1 NUMARADIRLAR BUNLARA GİDEN YARDIMI KESSİNLER

7
10
yanıtYanıtla
ayça:

sizde halka iyi davranın halkta sizi sevsin demek sizde var birşey yıllarca bingölde kaldım sivil memur olarak onlar kadar iyi insan görmedim hala orayı özlüyorum hala arkadaşlarımla görüşüyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım ayrıca memur olarak gelenlere ayrı sevgiyle yaklaşıyorlar

yanıt0
yanıt0
bingöl:

yalan konuşuyorsun bingöl halkı kadar temiz bir halk yoktur mutlaka senin bingöl halkından bir yaran vardır yoksa bu kadar karalamassın hepiniz bingöle kurban olun o güzel ilimizi kirletmeye hakınınız yoktur siz önce bir kendinize bakın ondan sonra bingöl halkını karalayın sizde önce insan olun insanlara insanca davranın ki insanlar sizi sevsin

yanıt0
yanıt0
Epsilon:

filmlerde hep gördük. . haini yakaladıgın zaman gebertiyorlar adamı. . ama teröriste gelince yooo canlı yakala devletin eline ver. . devlet ona saglık yardımı yapar karnını doyurur bırak şehitlerin kemikleri sızlasın. . Devlet işte!!hiç güven olmaz. .

10
3
yanıtYanıtla
bıngol:

oy p ka ka alllah sana ferç vursun kanser olasın

7
5
yanıtYanıtla
cano:

Geceleri hortluyolar sikiysa gunduz cikin lan pislikler

1
8
yanıtYanıtla
yetti gari:

Hep oyledir. Hayati tehlikeleri yoktur ama ne acilar yasadiklarini bilir. Buyuklerde kuru kuru gecmis olsun der sadece.

3
4
yanıtYanıtla
TÜRKMobil-ANDROID:

bu hainler akillanmaz bu ulkenin askeri polisi kahramanlari bitmez

3
1
yanıtYanıtla
BİNGÖL:

ALİ BAY AKP ILK SECIMINDE TURKIYE GENELINDE BINGOLDE REKOR OYLA GELDI HALLKIN BR KISMI SIRF BU SURECTEN DOLAYI HDY OY VERDI VE BI KISMIDA 13 YILDIR HALKI KANDIRAN VEKILLERIMIZDEN DOLAYI BINGOL ADINA HIZMET SIFIR HIZMET GELMEDIKCE OY CIKMZ

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title