Haberler

Bingöl'de "Okuyorum, Aydınlık Bir Gelecek Kuruyorum" Projesi

Bingöl’de başlatılan “Okuyorum, Bingöl’de Aydınlık Bir Gelecek Kuruyorum” projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere Vali Yavuz Selim Köşger çeşitli kitaplar hediye etti.

Bingöl'de başlatılan "Okuyorum, Bingöl'de Aydınlık Bir Gelecek Kuruyorum" projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere Vali Yavuz Selim Köşger çeşitli kitaplar hediye etti.

Vali Yavuz Selim Köşger, "Okuyorum, Bingöl'de Aydınlık Bir Gelecek Kuruyorum" projesi kapsamında, en fazla kitap okuyan Mevlana Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş, şube ve okul müdürleri de eşlik etti. Öğrencilerle tanışıp onlarla sohbet eden Vali Köşger, onlara proje kapsamında seçtikleri kitapları hediye etti.

Gelecek nesillerin bilinçli ve şuurlu olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Vali Köşger, "Her birinizin hedeflerine yürümenizi canı gönülden arzu ediyoruz. Özellikle kızlarımızın şuurlu olmaları, gelecekle ilgili tasavvurları olması, tasarıları olması, projeleri, beklentileri olması bizleri çok mutlu ediyor. Bir erkeği eğitirseniz bir kişiyi eğitmiş olursunuz ama bir kadını eğitirseniz bir toplumu, geleceği eğitmiş olursunuz. Dolayısıyla eğitimli olmanız, bilinçli olmanız, şuurlu olmanız, geleceğe iyi hazırlanıyor olmanız bizim açımızdan daha umut vericidir"dedi.

Her zaman kendilerine destek olmaya devam edeceklerini aktaran Vali Köşger, öğrencilere seçtikleri meslekleri en iyi şekilde ve severek yapmaları tavsiyesinde bulundu. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title