Haberler

Bingöl'de Emniyet Müdürüne Yönelik Silahlı Saldırı

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Bingöl'de emniyet müdürüne yönelik silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atif Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.

Aktürk, "Milletimizin Başı sağolsun" başlığıyla, kulübün internet sitesinden duyurduğu taziye mesajında, şunları kaydetti:

"Son günlerde ülkemizi karıştırmak isteyen ve kardeş kavgası için çabalayan teröristlerin tahrikleriyle yapılan protestolar sonucu acı haberlerle sarsıldık. Bingöl'den gelen şehit haberleriyle bir kez daha yüreklerimize ateş düştü. Milletimiz şehitlerini her zaman minnet ve şükranla anacaktır. Onlara çok şey borçluyuz. Bize düşen onların aziz hatıralarına sahip çıkmaktır. Allah terör belasından ülkemizi kurtarsın. Bir daha bu acılar yaşanmasın. Milletimizin başı sağolsun. Şehit emniyet mensubu kardeşlerimize cenabı Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Terörle mücadele de en büyük güvencemiz olan emniyet ve Silahlı Kuvvetlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Bingöl Yerel Haberler

title