Haberler

"Çocuğa Cinsel İstismar" Davasında, 6 Uzman Çavuşa Hapis Cezası

Güncelleme:

Bingöl'de mahkeme 16 yaşındaki E.A.'ya tecavüz ettikleri suçlamasıyla yargılanan 8 uzman çavuştan 6'sını 1 ile 7 yıl arasında hapis cezasına mahkum etti.

Bingöl'de, 16 yaşındaki E.A.'ya tecavüz ettikleri suçlamasıyla yargılanan 8 uzman çavuştan 6'sı 1 ile 7 yıl arasında hapis cezasına çarptırıldı. 2 uzman çavuş ise beraat etti.

TECAVÜZ SUÇLAMASIYLA YARGILANIYORLARDI

Bingöl'de, 16 yaşındaki E.A.'ya 2 yıl boyunca tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuksuz yargılanan 8 uzman çavuş ile ilgili davada karar çıktı. Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde 27 Mart'ta görülen karar duruşmasında mahkeme 'Mağdurun çocuk olması', 'Suçu cinsel amaç ile işlemek', 'Değişik zamanlarda bir kişiye karşı aynı suçun birden fazla kez işlendiği', 'Çocuğun basit cinsel istismarı', 'Reşit olmayan ile rıza ile cinsel ilişki' suçlarından sanık uzman çavuşlar M.K. ve H.Y.'ye 1 yıl 3 ay, S.K.'ye 1 yıl 10 ay 15 gün, M.T.'ye 2 yıl 6 ay, İ.Y.'ye 6 yıl 8 ay, Y.A.'ya 8 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası verdi. Ancak bu ceza 'iyi hal' nedeniyle 7 yıl 3 ay 15 güne indirildi. Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi, sanıklar K.U. ile O.G. hakkında ise beraat kararı verdi.

TSK İLE İLİŞİKLERİ KESİLMİŞTİ
Bingöl'de, 16 yaşındaki E.A.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan 8 uzman çavuşun olayı kamuoyuna yansıyınca Jandarma Genel Komutanlığı, 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiğinin kesildiğini açıklamıştı. Sanıkların tutuksuz yargılanması uzun süre tartışma konusu olmuş, davaya Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı ve bir çok Baro müdahil olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Tsk Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

alperen Mobil-ANDROID:

hani nerde fasit miliyetci ler sizin karekteriniz ecdatlarinizin kanininda var irza gecmek

20
27
yanıtYanıtla
YUSUF FIRATmobilWeb@haberler.com:

KAHRULSUN KEMALIZIM ATAPUT LAIKLIK BATI KULTURU AHLAKSIZLIGIN ADI LAIKCILIK KAHRULSON CHP MHP ZIHNIYETI.YASASIN ISLAMI SERIAT YASASIN OSMANLI DEVLETI HILAFET

17
19
yanıtYanıtla
O.D.U.N Adam:

Bunlar deşifre olanlar, ya sindirilmiş olanlar, bastırılmışlar ve sümen altı yapılanlar. Buz dağının görünen kısmı bu kadarsa en az 10 katı da suyun altındadır.

23
12
yanıtYanıtla
HPG75Mobil-ANDROID:

İşte örnek Türk askeri ne mal oldukduklari ortada KÜRTLER YILLARDIR BU SAPIKLARLA SAVASIYOR

12
22
yanıtYanıtla
kurtmobilWeb@haberler.com:

Hepsini Bingol carsisinda sallandiracaksin digerlere ibret olsun boyle tecavuzculerden asker olmaz

23
9
yanıtYanıtla
xxx:

Tecavüz olmasa dahi ceza çok az reşit olmayan bi kızla cinsel ilişki söz konusu sonuçta

30
0
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

TÜRK KÜRT MESELESI DEGILDIR,MÜSLÜMANIM DEDIKTEN SONRA,IMANSIZLIK NETICESINDE CIKAN OLAYLAR.IMANI OLMAYANLAR HEM DÜNYADA HEMDE AHIRETTE REZIL VE RÜSVA OLMAYA MAHKUMDUR.

26
3
yanıtYanıtla
İNSAN OLALIM MİLLİYETÇİ DEĞİL !!:

MUSTAFA HATİPOĞLU evet onları bütün dünya kobanide çok iyi tanıdı ülkücüyüm milliyetciyim şuyum buyum diyenler nerdeydi türkmenler öldürülürken ordaki kadınlara kızlarımıza tecavüz edilirken hadi geçtim onları sen neredeydin ? şimdi kalkmış git ordalar şunu yapın bunu yapın diye biliyorsun kobanin adını ağzınıza alma hakkınız yok türkler değil kürtlerdi orda bedel veren çok bilip boş konuşma

20
7
yanıtYanıtla
batmanemobilWeb@haberler.com:

Siradan bir insan tecavuze kalkarsa 10 sene yada 20 sene dewlet memuru yapsa neymis 1 yil iyi hal vs adaletiniz batsin lanet olsun

20
7
yanıtYanıtla
mardin omeryaMobil-ANDROID:

bu kadar olan seyden sonra kürdün silah birakmasini beklemek akilsizliktir zurriyetsizler

8
18
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title