Haberler

Bingöl'de 9 Proje Ön Değerlendirmeden Geçti

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, kurumsallaşma ve markalaşma ön değerlendirmesi sonucunda Bingöl’de 9 projenin yeterli puanı aldığını bildirdi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, kurumsallaşma ve markalaşma ön değerlendirmesi sonucunda Bingöl'de 9 projenin yeterli puanı aldığını bildirdi.

KOBİ Proje Destek Programı kapsamında, proje teklif çağrısına çıkılan konular itibariyle elektronik ortamda yapılan ön değerlendirme sonucunda değerlendirme kurulu gündemine alınmaya hak kazanan projelerin belirlendiğini belirten Özdemir, "Ön değerlendirme sonucu kurumsallaşma ve markalaşma konusunda Türkiye geneli bin 16 adet proje kabul edildi. Bingöl ilimizden ise 9 adet projenin ön değerlendirme sonucu olumlu sonuçlandı" dedi.

Özdemir, ön değerlendirme sonucu olumlu sonuçlanan projelerin, KOSGEB İdaresi Başkanlığı tarafından oluşturulacak değerlendirme ve karar kurullarınca temmuz ayı içinde nihai olarak sonuçlandırılmasının planlandığını kaydetti. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title