Haberler

Bingöl: "Bu Terör Saldırısı Bizi Asla Demokrasiye ve Cumhuriyet'e Olan Bağlılığımızdan Geri Adım...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, beraberindeki genel başkan yardımcıları Yasin Aktay ve Nükhet Hotar ile CHP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

" Türkiye'nin birliğini savunmaya devam edeceğiz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl de, bu anlamlı ziyaret için AK Parti heyetine teşekkür ettiklerini söyledi.

Bingöl, "Bugün Sayın Genel Başkanımızı hedef alan bu alçak terör saldırısını şiddetle kınıyoruz" dedi.

Saldırı nedeniyle Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve heyettekilerde bir olumsuzluk söz konusu olmadığını bildiren Bingöl, ancak saldırıda bir askerin şehit olmasının ise kendilerini büyük bir acıya boğduğunu söyledi. Bingöl, şehide Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Tekin Bingöl, şunları kaydetti:

"Sayın Genel Başkanımızın öteden beri darbelere ve nereden gelirse gelsin teröre karşı ortaya koyduğu tavır ve dik duruş böyle bir saldırının hedefi haline getirmiştir. Bu terör saldırısı bizi asla demokrasiye ve cumhuriyete bağlılığımızdan geri adım attırmayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın bugün terör saldırısı karşısındaki soğuk kanlı duruşu ve programını aksatmadan sürdürmesi de bu teröre verilen en cevaplardan bir tanesidir. Biz ülkemize olan sevdamız, 79 milyon vatandaşımıza olan sorumluluğumuzun gereği Türkiye'nin birliğini ve bütünlüğünü sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Hiçbir saldırı girişimi bizi bu tavrımızdan alı koymayacaktır. Sonuna kadar Türkiye'nin bütünlüğünü, kardeşliğini savunmaya devam edeceğiz. Özellikle 15 Temmuz akşamından sonra ortaya çıkan bu uzlaşma, birlikteliğin de artık daha kalıcı olması en büyük temennimizdir."

Kaynak: AA / Güncel

Tekin Bingöl Yasin Aktay AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
title