Haberler

Binevlerden Başkan Tahmazoğluna Hizmet Teşekkürü

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Binevler Mahallesinin modern ve çağdaş bir mahalle haline geldiğini kaydeden Mahalle Muhtarı Ali Köse, yapılan hizmetlerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Yeni açılan imar yollarında ve ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Binevler Mahallesinde 18, 30, 39, 41, 42, 44, 48, 51, 58 ve 65 nolu sokaklarda sıfır asfalt kaplama çalışmasına başladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Binevler Mahalle Muhtarı Ali Köse, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği ilk günlerde mahallemizi ziyaret ederek, eksiklikleri tespit etti. En büyük eksiğimiz sosyal tesisimizdi. Sağolsun başkanımız mahallemize bir sosyal tesis yaparak, halkımızın hizmetine sundu. Başkanımız mahallemize yeni parklar yanı sıra eski parklarımızın da yeniden düzenlemesini yaparak, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve spor aletleri olan güzel parklar haline getirdi. Mahallemiz 30 yıl önce yapılan asfaltlarla duruyordu. Sağolsun başkanımız tüm sokaklarımızı sıfır asfalt yaptırdı. Şahinbey belediyemiz tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar sayesinde mahallemiz modern ve çağdaş bir mahalle haline dönüştü. Mahallem adına başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

mustafa can:

devletin malı deniz yiyende domuz ahiret çetin geçer

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title