Haberler

Bindikleri Bot Batınca Kaçaklar İki Engelliyi Kayalıklarda Bıraktı

Güncelleme:

Muğla'dan kaçak yollarla Yunanistan'a geçmek isteyen Suriyeli kaçakların bulunduğu bot su alıp battı. Kaçaklar yanlarındaki iki zihinsel engelliyi kayalıklara terk etti.

Muğla'nın Datça İlçesi'nden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'na geçmek isteyen Suriyeli kaçakların bulunduğu bot su alıp battı. Kaçaklar botta bulunan iki zihinsel engelli kişiyi kayalıklarda terk ederek, başka bir botla olay yerinden ayrıldı.

KAÇAKLARIN BULUNDUĞU BOT KAYALIKLARA ÇARPTI

21 Haziran günü Datça'dan Yunanistan'ın Sömbeki Adası'na geçmeye çalışan Suriyeli kaçakların içinde bulunduğu 8'er metrelik iki lastik bottan biri Chondros Kayalıkları'na çarpıp, su almaya başladı.

KAYALIKLARA ÇIKARAK CANLARINI KURTARDILAR

Aralarında biri tekerlekli sandalyeye mahkum 70 yaşındaki kadın, diğeri 30 yaşında zihinsel engelli erkek iki kaçağın da bulunduğu Suriyeliler, kayalıklara çıkarak canlarını kurtardı.

ENGELLİ KİŞİLERİ KAYALIKLARDA BIRAKIP YOLA DEVAM ETTİLER

Suriyeli kaçaklar, daha sonra iki engelliyi kayalıklarda kaderine terkederek arkadan gelen diğer bota binerek yollarına devam etti.

DÖRT GÜN SONRA TESADÜF ESERİ BULUNDULAR

Dört gün sonra kayalıklarda bölgeden geçen bir yat tarafından farkedilen iki engelli, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Bitkin haldeki iki engelli Sömbeki Adası'na götürülüp, buradaki bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Datça Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (4)

malatya:

TC RAHAT BATTI HERŞEY BELEŞ Bİ RAHAT DURUN BE BUNLARA BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ

20
1
yanıtYanıtla
DILGEŞmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

BU MASUM VE SAVUNMASIZLARIN AHI YERDE KALMAZ, NEREYE GİDERSENİZ GİDİN GÜN YÜZÜ GÖREMEZSİNİZ ALÇAKLAR...

8
2
yanıtYanıtla
tu gula seri ciyani 49mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yüzme bilmisen hemserim

0
5
yanıtYanıtla
.............:

bazen kendimi kotu zanederim sonra boyle adi insanlari duyunca aslinda okadarda kotu degilmisim derim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title