Haberler

Binbaşı Özçelik'ten Saatcı'ya Veda Ziyareti

2007 yılından bu yana Fethiye'de görev yapan Fethiye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Halil Özçelik tayininin Ankara'ya çıkmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

2007 yılından bu yana Fethiye'de görev yapan Fethiye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Halil Özçelik tayininin Ankara'ya çıkmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Samimi şekilde geçen ziyarette Jandarma Binbaşı Halil Özçelik'ten övgüyle bahseden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Bizim gönderdiğimiz dördüncü komutan oluyor. Ayrılıklar hep hüzünlü. Jandarma komutanımız olması dışında bizim çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz kardeşimizdir. Her şeyden önce futbol oynadığımız rakibimizdi. Çok iyi bir yere gidiyor. Halil kardeşimin karakterindeki insanların devletimiz tarafından değerlendirilmesine de, büyük saygı duyuyorum. İşin bu tarafından keyif alıyoruz ancak beş yıllık birlikte olmanın ardından ayrılıklar hüzünlü oluyor. Kendisiyle ayrılıyor olmak bizim için gerçekten çok zor. Kendisi hem çalışma arkadaşımız hem de kardeşimizdir. Çalıştığımız 5 yıl içerisinde Halil kardeşimle çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Kendisinden çok şey öğrendik. Kendisi karakter abidesi. Yolu açık olsun, gönlü açık olsun. Bu söylediklerimin ispatı, tayini çıktığı yerdir. Ben inanıyorum ki, Halil kardeşim çok daha iyi yerlere gelecek" ifadesini kullandı.

Jandarma Binbaşı Halil Özçelik ise, "2007 yılında başladığım görevimi 2012 atamaları ile bırakıyorum. Fethiye'de 5 yıl görev yaptım. Bu süre içerisinde bütün kurum amirlerimizin, belediye başkanımızın desteğini her zaman yanımızda ve yakınımızda hissettik. Bu güç ile görev yapmaya çalıştık. Fethiye halkına layık olmaya çalıştık. Görevimizi layığı ile yerine getirmeye çalıştık. Temennimiz Fethiye'nin emniyet ve asayişini ile huzurun aynı şekilde devam etmesi, bu güzelliğin ve güzel insanlarının muhafaza ederek, gelecek nesillere taşımasıdır. Görev süresince bana destek olan başta Belediye Başkanımız Behçet Saatcı olmak üzere tüm Fethiye Belediyesi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Fethiye halkına da sonsuz şükranlarımı iletirim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title