Haberler

Binali Yıldırım İzmir'den Mesajlar Verdi

AK Parti Yatırımlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP’lilerin İzmir’de son kredi ve avansını kullandığını söyledi.

AK Parti Yatırımlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP'lilerin İzmir'de son kredi ve avansını kullandığını söyledi. İş başına gelenlerin sorumluluğunun arttığını ve çalışmadıkları takdirde peşlerinde olduklarını belirten Yıldırım, 'Amacımız rehavete kapılmamaları. ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Yoksa şehrin anahtarını teslim edecekler. Artık kullanacak kredileri kalmadı. Onların bu şansı kullanacağı yok. Çalışmak bunların ruhunda yok. Hizmet bunların anlayışında yok. Bunlar halka tepeden bakarlar" diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de vatandaşların insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçeceğini kaydeden Yıldırım, "Durmak yok yola devam" diyeceğiz" şeklinde konuştu.

ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

AK Parti Yatırımlardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti teşkilatları iftar yemeğinde bir araya gelmek ve Karabağlar, Buca, Bornova ilçe teşkilatlarıyla toplantı için İzmir'e geldi. Kalabalık partili grubu tarafından Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılanan Yıldırım, ilk olarakŞanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde Suriye tarafından gelen silahlı grupların açtığı ateş sonucu şehit düşen Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan'ın defin törenine katılmak üzere İzmir Kavaklıdere Mezarlığı'na gitti. Aileye başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Yıldırım, daha sonra Karabağlar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.

1,5 YILDIR KAN AKMADI

Yaklaşık 1,5 yıldan beri çözüm sürecinin başlamasından itibaren kan akmadığını ifade eden Yıldırım, Sınır karakolunda görevli 3 askerin ailelerine başsağlığı diledi. Yıldırım, "bu ülke, bu vatan için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimize rahmet diliyoruz" şeklinde konuştu.

"İZMİR GERİ GİDİYOR"

İzmir İl ve ilçe teşkilatlarının 30 Mart seçimleri döneminde çok çalıştıklarına değinen Binali Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; "Ama nasip değilmiş. Sebeplerine girecek değilim. İzmir çoğu ilçede CHP dedi. CHP İktidarı yokluk ve hizmet kıtlığından başka bir şey ifade etmiyor. İzmirliler CHP'ye son kredisini yerel seçimlerde kullandı. 'Seçilelim, bir dahaki seçimlere kadar ortaya çıkmayalım' anlayışındalar. Yazık oluyor İzmir'e. İzmir keşke yerinde saysa ama geri gidiyor. Ben İzmirlilere bize güvendikleri ve oylarımızı yükselttikleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de İzmir'den aynı çıkışı bekliyoruz. Milli irade milli güç diyen, Hedef 2023 diyen Cumhurbaşkanı Adayımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçeceğiz".

"HİZMET BUNLARIN ANLAYIŞINDA YOK"

Teşkilatlara "Sizleri çok özledim" diye seslenen Yıldırım, bu özlemi yapılacak toplantılar, sohbetler ve değerlendirmeler ile gidereceklerini kaydetti. Karabağlar'ın artık eskisi gibi olmayacağını, iş başına gelenlerin sorumluluğunun arttığını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti; Hizmet yaparlarsa ne ala, yapmazlarsa il ve ilçe teşkilatı olarak enselerinde olacağız. Amacımız rehavete kapılmamaları. ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Yoksa şehrin anahtarını teslim edecekler. İzmir, son avans ve kredisini verdi. Artık ne avansları ne kredileri kaldı. Ama hiç endişe etmeyin. Onların bu şansı kullanacağı yok. Çalışmak bunların ruhunda yok. Hizmet bunların anlayışında yok. Bunlar halka tepeden bakarlar. Eski Türkiye'nin temsilcileri".

"ESKİ TÜRKİYE ADAYI İLE ÇIKTILAR"

CHP'lilerin halka hep tepeden baktığını ve yanında olmadığını anlatan Binali Yıldırım, "Bu nedenle eski Türkiye adayıyla ortaya çıktılar. Sağa dönüyor MHP'lilere bir şey söylüyor, CHP'liler kızıyor. CHP'lilere bir şey söyleyince de MHP'liler kızıyor. ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol. Kendin olacaksın. AK Parti gibi dik duracaksın diklenmeyeceksin. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Değişimin dönüşümü yapacak tek kişi ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Millet için hizmet için çalışan, çalışan birine ihtiyaç var bu dünyada. Bize göre bu seçim genel seçim değil, Cumhurbaşkanlığı seçimi. Bu seçimle Türkiye 2023 hedeflerini ortaya koyacak. Yeni Türkiye siyaset değişim, dönüşüm. Eski Türkiye darbe vesayet, Yeni Türkiye Milletin ta kendisi. Cumhurbaşkanı paraşütle gelmeyecek. Bu milletin derdini bilen, sevincini sevinci, üzüntüsünü üzüntüsü bilen ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda Cumhurbaşkanı seçilecek. 'Dün dünde kaldı cancazım, şimdi yeni birşeyler söylemek lazım' diyor Mevlana. Yeni Türkiye'de gücünü milletten alan yeni Türkiye Recep Tayyip Erdoğan'la başlıyor. Eski Türkiye; içine kapanık. Yeni Türkiye; dünyaya açık. Yeni Türkiye'nin gündemi güven ve istikrar. Kavga, terör, eski Türkiye'nin eserleri. Barış, kardeşlik, çözüm yeni Türkiye'nin eseri. Eski Türkiye; zayıf irade, yeni Türkiye; sağlam irade, milli irade. Siz 12 yıla bakarsanız, eski Türkiye'den yeni Türkiye'ye yolculuğun başladığını zaten görürsünüz" diye konuştu.

"İNSAN HAYATININ KARŞILIĞI YOK"

Karabağlar'da gerçekleştirilen toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Poligon ve Üçkuyular metrosunun güvenlik sıkıntısı olduğuna dair iddiaları şöyle yanıtladı; "Detayları bilmiyorum, ama zaten bu metro 10 senedir yapılıyor. Taksit taksit açılıyor. İzmirli bıktı usandı. Artık umudunu da kesti. Açılsa ne olur açılmasa ne olur. Hele hele güvenlikle ilgili böyle bir sorun var ise bunu ciddiye almak gerekir. Belediye bunu haber yapanlara suç bulacağına veya onları itham edeceğine burada sorun olup olmadığını araştırması daha doğru olur. Benim tavsiyem budur. İnsan hayatının hiçbir şey karşılığı değildir. İnsan hayatını riske atacak güvenlik açığı bulunan bir metro açılmamalıdır" dedi. Yıldırım; İzmir'de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve çok sayıda işadamının katılacağı Ekonomi Zirvesi ile ilgili de "Ekonomi zirvesine ben de katılacağım. İnşallah orada İzmir'in ekonomisi geleceği için görüşlerimizi paylaşma fırsatımız olacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title