Haberler

Binali Yıldırım'ın Memleketi Erzincan'da Büyük Sevinç

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkan adayı olarak ilan edilmesinin ardından memleketi Erzincan'da büyük mutluluk yaşandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkan adayı olarak ilan edilmesinin ardından memleketi Erzincan'da büyük mutluluk yaşandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevi bırakmasının ardından Ak Parti Genel Başkanlığı adaylığı için günler öncesinden seçileceği konuşulan Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hazırlıklar dün geceden itibaren başladı. İlçe merkezinde ve Erzincan merkezde dev ekranlar kurularak açıklanmanın yapılacağı saat heyecanlı beklendi. Davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek açıklamayı bekleyen Yıldırım'ın hemşehrileri, AK Parti Genel Başkanlığı'nda yapılacak olan açıklamayı meraklı gözlerle izledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik'in Binalı Yıldırım'ın ismini açıklamasının ardından Erzincan'ın il, ilçe ve köylerine büyük bir sevinç yaşandı.

İzmir Milletvekili olan Erzincanlı Binalı Yıldırım'ın ilçesi olan Refahiye'de asılan 'Bu emeklerin karşılığı boşa çıkmadı, yeni görevinizde başarılar dileriz', 'Vurur yüzüne ifadesi başbakan oldu hökümetin bir tanesi', 'Hökümetimize başbakanımız hayırlı olsun' pankartlar dikkat çekti.

Öte yandan Binalim Yıldırım'ın Mehmet Şemsettin Günaltay ve Yıldırım Akbulut'tan sonra üçüncü Erzincanlı Başbakan olacak.

- Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Refahiye AK Parti Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title