Haberler

Binali Yıldırım: İlk Günkü Aşkla Fundo Bismillah (2)

"efsane DÖNDÜ KAYA GİBİ DURUYOR" AK Parti İzmir 1'ince bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gerçekleştirdiği mitingin ardından ilçe gezilerine başladı.

"efsane DÖNDÜ KAYA GİBİ DURUYOR"

AK Parti İzmir 1'ince bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gerçekleştirdiği mitingin ardından ilçe gezilerine başladı. Partililer buradaki mitinge yaklaşık 17 bin kişinin katıldığını öne sürdü. Yıldırım, daha sonra geçtiği Menderes ilçesinde, partisinin ilçe başkanlığı binasının önünde vatandaşlarla bayramlaştı, seçim otobüsünün üzerinden konuşma yaptı. Yıldırım, AK Partili Bülent Soylu'nun belediye başkanı olduğu ilçede yerel seçimde söz verdikleri doğalgazın Ekim ayı başında evlere verilmeye başlanacağını belirterek, "Biz ne dediysek o. Bizde hizmet yarım kalmaz. Desteğinizle daha da büyüyeceğiz" dedi. Yıldırım, daha sonra Torbalı'da vatandaşlarla buluştu. Binali Yıldırım burada 1'inci bölge 2'nci sıra milletvekili adayı Atilla Kaya'nın seçim bürosunu açtı. Partililer, Yıldırım ve Kaya için ortak slogan üreterek, "Efsane döndü, Kaya gibi duruyor" diye seslendi. Yıldırım, daha sonra Selçuk'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Havalimanı Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title