Haberler

Binali Yıldırım'dan Bucalılara Cezaevi Müjdesi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Buca Cezaevi’nin kaldırılması konusunda Adalet Bakanı ile görüştüğünü belirterek, “Buca Cezaevi kaldırılacak, burası Buca’nın yaşam alanı olacak” dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Buca Cezaevi'nin kaldırılması konusunda Adalet Bakanı ile görüştüğünü belirterek, "Buca Cezaevi kaldırılacak, burası Buca'nın yaşam alanı olacak" dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti Buca İlçe Seçim Bürosu'nun açılışına katıldı. Gösteri fişekleri ve davul zurna ile karşılanan Yıldırım, Bucalılara müjde verdi. Seçim bürosuna gelirken karşısına tel örgüler çıktığını belirten Yıldırım, "Buca adayımız Cemil Şeboy'a 'Burası neresi?' diye sordum. 'Burası cezaevi, buradan çıkış yok' dedi. O sırada Adalet Bakanımız aradı, konuyu aktardım o da müsteşara talimat verdi. Buca Cezaevi buradan kaldırılacak" dedi.

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy'un daha önce belediye başkanı olduğu dönemlerde cezaevini kaldırmak istediğini kaydeden Yıldırım, "Cemil Şeboy'un belediye başkanlığında yapacağı ilk icraat cezaevini kaldırmak olacak. Buca'ya hayırlı olsun. Cezaevi kaldırılacak da ne olacak, burası çok önemli. Buca'nın yaşam alanı olacak, yeşil alanı olacak. Artık cezaevini tavaf ederek geçmeyeceksiniz, direkt transit geçeceksiniz" diye konuştu.

Şeboy ise, 20 yıldır cezaevini kaldırma hayali kurduğunu belirterek, "Büyük işler büyük başkanla olur. İnşallah cezaevini buradan kaldıracağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title