Haberler

Binali Yıldırım: Çocuklarımın Gemileri Var

Güncelleme:

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'e konuk olan AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, çocuklarına ait gemilerin olduğunu açıkladı.

AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan "5N1K" programına konuk olarak Gazeteci Cüneyt Özdemir'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"ÇOCUKLARIMIN DOKUNULMAZLIĞI YOK"

Sizin veya oğlunuzun 30 gemisi var mı? Şeklindeki soruyu Yıldırım, "Çocuklarım denizcilikle uğraşıyor. Denizcilikle ilgili şirketim vardı. Siyasete girmeden önce denizcilikle uğraşıyordum. Siyasete girince bütün işlerimi çocuklarıma devir ettim. Çocuklarım, 14 yıldır denizcilikle ilgili çalışıyorlar. Uluslararası piyasada çalışıyorlar. Hiçbir kamu kuruluşu ile iş alışverişi ve ilişkileri yok. Kendilerine ait gemileri de işlettikleri gemileri de var. Çocuklarımın dokunulmazlığı yok, buyursunlar istediklerini yapsınlar" diye yanıtladı.

"KİMSE BENİ YOLSUZLUKLA BİR ARAYA GETİREMEZ"

Ses kayıtlarına ilişkin ve işadamlarını koordine edip etmediğine yönelik bir soru üzerine Yıldırım, "Bunu kim söylüyor Cüneyt bey? 'İşadamları kendi aralarında konuşuyor sizin adınızı anıyor Binali bey' Ama siz akıllı birisiniz. Ben siyasetçiyim. 11 yıldır da 300 milyarlık yatırım yapan bakanlığın başındayım. Herkes benim hakkımda konuşur. Bana ait düzenlenen bir fezleke yok. Bir suçlama da söz konusu değil. Hiç kimse beni yolsuzluklarla bir araya getiremez" diye konuştu.

"ERİŞİMİNİN ENGELLENMESİNİ İSTEDİM"

Twitter'ı Siz mi kapattırdınız? Şeklindeki soruya Binali Yıldırım, "Twitter ile ilgili, kamu kuruluşuna TİB'e 650 civarında müracaat olmuş. Bu müracaatlardan birisi de 18 Mart'ta hakkımızda yapılan çok haksız ve suçlayıcı yayınlar. Suçlamalar karşısında suskun olmamı kimse benden beklemesin. Avukatıma vekalet verdim. Bu suçlamalarla ilgili Twitter'de açılan korumalı linkin içeriğinin kaldırılmasını veya erişiminin engellenmesini istedim. Mahkeme kararında isim Binali Yıldırım olunca, alınan kararın benim yüzümden alındığı olgusu oluştu. Biz hakkımızı aradık suç oldu. Sosyal medya sorumsuz medya olmaz. Bir şey gerçek hayatta suç ise, sanal alemde de suçtur. Twitter, Türkiye için de dünya için de önemli bir mecra. Türk makamlarının taleplerine, uyarılarına duyarsız kalmaları hiçbir adım atmamaları da bu ülkenin bir vatandaşı olarak benim kabul etmem mümkün değil. Hukuk uygulanırken asla çifte standart kabul edilemez" diye yanıt verdi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Binali Yıldırım Cüneyt Özdemir Ak Parti İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (6)

DOĞRU SÖYLEYENİ, DOKUZ KÖYDEN KOVARLARmalabad:

bakan olmadan önce kaç gemi vardı şimdi kaç gemi var esas soru bu olmalıydı...

52
4
yanıtYanıtla
osman aksoyasman_aksoy@hotmail.com:

Türkiyeyi yiye yiye bitirdiniz be. ama yinede gözünüz doymuyor. kara toprak anca doyurur gözünüzü...

37
14
yanıtYanıtla
üLKüCüwerty27@hotmail.com:

Chp-Mhp el ele olmalı..en azından iKiside miLLiyetçi Atatürkçü..

37
13
yanıtYanıtla
HAKANhakan7131@hotmail.com:

Sayın Bakanım sizi dinlemek zor iş rampaya sarmış kamyon gibi konuşuyorsunuz ya sıkılmış bırakmışlardır.

25
10
yanıtYanıtla
AKPdpolat@hotmail.com:

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Binali Yıldırım daha önce çok ağır bir trafik kazası geçirdi. Ölümün eşiğinden döndü, o yüzden konuşması yavaş, yani kazanın verdiği hasar.

yanıt0
yanıt0
OSMANİYELİalpercnz@hotmail.com:

GEMİLER NASIL ALINDI. İNSAFSIZLAR. AİLEDEN Mİ MİRAS KALDI. ALLAH SİZİN CEZANIZI VERECEKTİR..

25
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title