Haberler

Binali Yıldırım'a Kiraz'da Mehteranlı Karşılama

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldırım, seçim çalışmaları çerçevesinde bu kez Ödemiş'e bağlı Kaymakçı Beldesi'ne helikopter ile inerek oradan seçim otobüsüyle, Kiraz'a bağlı Karaburç Köyü'ne geçerek vatandaşlara hitap etti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldırım, seçim çalışmaları çerçevesinde bu kez Ödemiş'e bağlı Kaymakçı Beldesi'ne helikopter ile inerek oradan seçim otobüsüyle, Kiraz'a bağlı Karaburç Köyü'ne geçerek vatandaşlara hitap etti.

MEHTERAN TAKIMI KARŞILADI

Karaburç Köyü'nde Mehteran takımı tarafından karşılanan ve vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle moral bulan Yıldırım, şapka ve poşu takarak konuştu. Yıldırım, "Öncelikle bu topraklarda hayatını kaybeden değerli şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Kiraz ilçesinde siz değerli üreticilerimizin hayvancılıkla, tarımla ve çeşitli ürünleri yetiştirmek için uğraştığınızı biliyoruz. ve hem İzmir'de hem de Kiraz'da 30 Mart tarihinde kaderin değişeceğine inanıyoruz. Bakanlığım sırasında burada yatılı okul sorunu olduğunu söylediler. Hemen o soruna el atarak burada Telekom yatılı okulunu kazandırdık. Ama buranın tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunu çok iyi biliyoruz. O bakımdan yine buraya tarihinde hiç düşünülmeyen bir proje olan 30 kilometrelik bir demir yolu projesini yine Kiraz ilçesinde yaşayan vatandaşlar için düşündük. Yine Kiraz ilçesinin en önemli hizmetlerden biri ise Torbalı ilçesinden başlayan Kiraz ilçesine kadar uzanan duble yol projesidir. İnsanlarımız buradan yola çıkarak çift şeritli yollarda rahatlıkla yolculuklarını yapabileceklerdir." dedi.

"BİZİ HIZLI PROJELERLE TANIRSINIZ"

Kiraz'da da vatandaşlara hitap eden Yıldırım "Sizler bizi nasıl tanıyorsunuz, çok iyi biliyorsunuz. Çünkü sizler bizi hızlı trenlerle tanıyorsunuz. Çünkü sizler bizi duble yollarla tanıyorsunuz. Hep hizmetler de sizin için varız. Durmak Yok Hizmete devam" diye konuştu.

AK Parti Kiraz belediye başkan adayı olan Erol Çomak ise "Kiraz ilçesinde modern bir belediyecilik hizmetini üstlenmek üzere göreve talip olduk. Bizler yalnız Kiraz için, İzmir Büyükşehir belediyesine aday olan sayın Binali Yıldırım'ın da göreve gelmesiyle birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti Ödemiş İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title