Haberler

Bin 950 Engelli Memur Alınacak

Güncelleme:

Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak.

Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak.

ENGELLİ MEMUR ALIMI YAPILACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yazılı açıklamasına göre, kamu kurum ve kuruluşlarınca engelli personel alımı amacıyla Devlet Personel Başkanlığı'na bildirilen kadrolar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Nitelik Kod Kılavuzu, İdari Yargı Kararları ve ilgili mevzuata uygunluk açısından incelendi. Engelli memur yerleştirmelerine ilişkin Tercih Kılavuzu yayımlanmak üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'na gönderildi.

ARANAN ÖZELLİKLER

Bu kapsamda, ilköğretim, ortaokul, ilkokul düzeyinden 210, orta öğretim düzeyinde bin 549, ön lisans eğitim düzeyinde 126, lisans düzeyinden 65 olmak üzere bin 950 kadro adayların tercihleri alınmak üzere ÖSYM Başkanlığı'na gönderildiği bildirildi.

BAŞVURU TARİHİ

Adayların başvuruları 4-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden alınacak. Yerleştirme ve kura sonuçları 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu kadrolar için Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinde hazırlanan EKPSS/Kura Tercih Bilgi Sistemi adayların hizmetine sunuldu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Devlet Personel Başkanlığı KPSS Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

hazım nazım:

arkadaş bu devlet halkla dalga geçiyor, millete kölelik muamelesi yapıyor, engelli insanı işe alıpta ayrıyetten işkence yapıyor artı kamuda çalışma temposunu yavaşlatıyor, engelli insanlara kayıtsız şartsız hiç bir işte çalıştırmadan engelli maaşı vermesi lazım, işe sağlam insanlar alacaksınki iş hızlı ve sağlıklı yürüsün, o engelli işete, gelişte gidişte binbir zorlukla karşılaşıyor, iş verdim diye aslında işkence ediyorsun

20
30
yanıtYanıtla
ENGEL TANIMAYAN:

ben kamunun işini yapıyorum sekiz yıldır çalışanların yüzde ellisine eğitim veriyom sana başka dememe gerek yok

yanıt23
yanıt2
helal olsun:

helal olsun hukumete bu kadar insanın rızkına vesile oluyor eskıden kımsenın yuzune bakmazlardı ALLAH(C. C. ) hukumetımızden razı olsun

25
6
yanıtYanıtla
rıza:

kamuda çogunlukla engelli memura öncelik verilmeli zaten çogu masabaşı işi

29
1
yanıtYanıtla
AZEL:

neyapak kendimizimi sakatlayak

10
15
yanıtYanıtla
zavallı mahluk:

zaten sakat ve acizsin, zavallısın ki seni işe almaya bile değer görmemişler. cehenneme kadar da giderin var.

yanıt12
yanıt7
abizer:

erken basladiniz reklamlara secimlere daha cok var ya

1
21
yanıtYanıtla
osmanlı ve türk:

ulan bu haberinn başlığını koyan gazetecinin. . . . ulan binlerce deyince sen 1950 mi anlıyorsun gazeteci musvettisi binlerce demek için gerçekten çok sayıda olması gerekir insanlarla dalga geçmeyin

20
2
yanıtYanıtla
Kale kaldırımlı rampasız engelli düşmanı:

Bu mu ilgini çekti ????

yanıt1
yanıt0
abizer:

toreller burayada dolmus bir kilo makarnaya sabaha kadar internet kafelerde yorum yaziyorlar

0
19
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title