Haberler

Bin 500 Suriyeli Çocuğa Bayram Şenliği

Bin 500 Suriyeli çocuğa bayram şenliği İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından İdlib kenti kırsalında düzenlendiği etkinlikler ile Suriyeli çocukların yüzlerini güldürdüHATAY - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından İdlib kenti kırsalında bin 500 Suriyeli...

Bin 500 Suriyeli çocuğa bayram şenliği

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından İdlib kenti kırsalında düzenlendiği etkinlikler ile Suriyeli çocukların yüzlerini güldürdü

HATAY - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından İdlib kenti kırsalında bin 500 Suriyeli çocuğun katılımıyla bayram etkinliği düzenlendi.

Ramazan ayı boyunca Suriyeli mazlumlara insani yardım ulaştıran İHH, Ramazan Bayramıyla birlikte İdlib kenti kırsalında düzenlendiği etkinlikler ile Suriyeli çocukların yüzlerini güldürdü.

İHH Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi Medya Sorumlusu Selim Tosun, ramazan ayı içerisinde yoğun bir tempo ile Suriyeli mazlumların iftar ve sahur sofralarını hayırseverlerin destekleri ile şenlendirdiklerini belirterek, "Mübarek ramazan ayının bitmesiyle birlikte bayrama da Suriyeli çocuklarla merhaba diyebilmek için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Bayram şenliğine bin 500 Suriyeli savaş mağduru çocuğun katıldığını söyleyen Tosun, "Bu şenliğimize katılan çocuklar Suriye'deki savaşın çocuklarıdır. Organizasyonda düzenlediğimiz yarışma ve eğlence gösterileri ile yorunluncaya kadar oynadılar. Yine şenlikte dağıttığımız hediyelerle de mutlu oldular. Suriye'de herşeye rağmen çocuklar gülüp, oynamayı hak ediyorlar. Bizde çocukların tebessümlerine ortak oluyoruz" diye konuştu.

Tosun, bayramdan sonrası içinde Suriyeli mazlumların ihtiyaçlarını gidermek üzere çeşitli yardım hazırlıklarına başladıklarına sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Suriye İdlib Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title