Haberler

Bin 500 Lirayı Alan Genç İntihardan Vazgeçti

Güncelleme:

Konya'da 23 yaşındaki işsiz genç, ekonomik sıkıntılardan dolayı intihara kalkıştı. Olay yerindeki polisler topladıkları 1500 lirayı gence vererek intihar etmesini önledi.

Konya'da, ekonomik sıkıntılar nedeniyle beş aydır evinin kirasını ödeyemediği için 7 katlı bir binaya çıkarak ihtihara kalkışan genç, polislerin kendi aralarında topladığı bin 500 lirayı alarak intihardan vazgeçti.

BEŞ AYDIR EV KİRASINI ÖDEYEMİYORDU

Beş aydır evinin kirasını ödeyemeyen Mümin G., yaptığı iş başvurularının sonuçsuz kalması üzerine bunalıma girerek Selçuklu ilçesi Vatan Caddesindeki 7 katlı apartmanın çatısına çıktı.

OLAY YERİNE İTFAİYE, AMBULANS ÇOK SAYIDA POLİS GELDİ

Durumu fark eden vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve çok sayıda polis geldi. İtfaiye ekipleri, binanın önündeki boşluğa hava yastığı açarak önlem alırken, polislerde ikna çabaları için çatıya çıktı.

POLİSLER ARALARINDA PARA TOPLADI

Çatıdaki Mümin G.'yi ikna için her yolu deneyen polisler, en sonunda kendi aralarında bir miktar para toplayarak Mümin G.'ye vermek istedi. Toplanan parayı az bularak kabul etmeyen Mümin G. intihar girişimini sürdürdü. Bunun üzerine polisler, diğer meslektaşlarından da para toplayarak bin 500 lirayı Mümin G.'ye verdi. Polislerin uzattığı parayı oturduğu yerden uzanarak alan Mümin G., polislerin kendisine yaklaşmasına izin vermedi. Parayı aldıktan sonra bulunduğu yerden kalkan Mümin G., kendisini bekleyen polislerin yanına giderek intihardan vazgeçti.

APARTMAN ÇIKIŞINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Polisler tarafından binadan indirilen Mümin G., apartman çıkışında baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Mümin G., polislerin yardımıyla ambulansa taşındı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mümin G., tedavi altına alındı.

Mümin G.'nin intihar etmeden önce bazı basın kuruluşlarını arayarak kanser olan annesini tedavi ettirebilmek için haber yaptırma isteğinde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title