Haberler

Bin 200 Aileye Gıda Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yardımların poşetlenmesi Vali ile röportaj Yardımların dağıtımı - Ağrı Valiliği, ramazan dolayısıyla sosyal yardımların yanı sıra iftar programları ve çeşitli etkinlikler düzenliyor Ağrı Valisi Işın: "Vatandaşlarımızın feyizli, bereketli ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için ilimiz ve ilçelerimizde çeşitli tedbirler aldık" Ağrı Valiliği, ramazan ayı dolayısıyla bin 200 aileye gıda yardımının yanı sıra kentte iftar programları ve çeşitli etkinlikler düzenliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yardımların poşetlenmesi

Vali ile röportaj

Yardımların dağıtımı - Ağrı Valiliği, ramazan dolayısıyla sosyal yardımların yanı sıra iftar programları ve çeşitli etkinlikler düzenliyor

Ağrı Valisi Işın:

"Vatandaşlarımızın feyizli, bereketli ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için ilimiz ve ilçelerimizde çeşitli tedbirler aldık"

Ağrı Valiliği, ramazan ayı dolayısıyla bin 200 aileye gıda yardımının yanı sıra kentte iftar programları ve çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) içinde, pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, salça, makarna, un ve yağın bulunduğu gıda paketleri hazırlandı.

Ramazan ayı öncesinde SYDV personeli ve mahalle muhtarlarının çalışmalarıyla, yardıma muhtaç ailelerin belirlenmesinin ardından bin 200 aileye hazırlanan gıda paketi ulaştırıldı.

Ağrı Valisi Musa Işın, yaptığı açıklamada, ramazan ayında, bin 200 aileye gıda yardımında bulunduklarını belirterek, valilik olarak kent merkezi ve mahallelerde "Kardeşlik Sofrası" sloganıyla iftar programları düzenleyeceklerini ifade etti.

Işın, "Ağrı merkezde 7 bin kişi ile iftar yapacağız. Patnos'ta 300 kişilik çadırda, 300 kişi yemek yiyecek. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla ramazan boyunca iftar yapacağız. Her iftar aşağı yukarı bin kişilik olacak. İlçelerimizde kaymakamlarımız aynı şekilde iftar çadırları kurmuşlar." diye konuştu.

Ramazan boyunca her gu¨n ordu evinin yanındaki açık otoparkta çeşitli programların olacağını aktaran Işın, şunları söyledi:

"Ramazan boyunca çocuklara ve gençlere yönelik etkinliklerimiz mevcuttur. Hali hazırda büyük bir alan çocuk eğlence alanı olarak tertip edilmiş. Burada stantlar kurulmuş. Kitap fuarı açılmış. Esnafımızın bir kısmının ve özellikle bayanların yapmış oldukları el işlerinin satışına yönelik stantlar kurulmuştur. Ramazan boyunca vatandaşlarımızın feyizli, bereketli ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için ilimiz ve ilçelerimizde çeşitli tedbirler aldık. Bu ramazan ayının bütün hemşerilerimiz için olması gerektiği şekilde feyizli ve bereketli geçmesi için her türlü maddi ve manevi projelerimizi hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte hemen hemen her akşam iftarımızı açacağız."

Yardımların ulaştırıldığı Fatma Gönültaş, eşinin işsiz olduğunu belirterek, "5 çocuğumla zor durumdayız. Eşim el arabası ile bir şeyler satarak, geçimimizi sağlıyor. Böyle mübarek ayda bize yardım ulaştıran valilikten Allah razı olsun." dedi.

Safiye Güneş ise ramazan ayında kendilerini unutmayarak, yardımda bulunan herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Valiliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title