Haberler

Bimeks Hakkari'de 107'nci Mağazasını Açtı

Behçet DALMAZHAKKARİ,(DHA)- ELEKTRONİK ürünler satan Bimeks, 107'nci mağazasını Hakkari'de açtı.

Behçet DALMAZHAKKARİ,(DHA)- ELEKTRONİK ürünler satan Bimeks, 107'nci mağazasını Hakkari'de açtı.

Açılış törenine, Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari İl Müftüsü Faysal Geylani, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.İlk defa Hakkari'de açılan Bimeks, önünde sabahın erken saatlerinden itiraberen alışveriş için kuyrukta bekleyen bir çok vatandaşa, sıcak çorba ikram edildi.

Hakkari İl Müftüsü Faysal Geylani'nin okuduğu duaların ardından mağaza Hakkari Belediye Başkanı Bedirhanoğlu tarafından açıldı. Açılış sonrası da mağaza, adeta tıka basa doldu. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, açılışa katılan Belediye Başkanı Bedirhanoğluna mağazayla ilgili bilgiler verdi. Açılışta konuşan Başkan Bedirhanoğlu, Bimeks gibi kendisini Türkiye'ye ve dünyaya kanıtlamış bir markanın Hakkari'de de mağaza açmasında büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bunun kente ve halka hayırlı olmasını diledi.

Bimeks Genel Müdürü Bayraktar ise, Türkiye genelinde mağaza açtıkları 50'nci ilin Hakkari olduğunu söyledi. Bayraktar, Teknolojiyi getiren ilk şirket olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi'nin 7'nci mağazası olan Hakkari mağazamızla, Doğu illerimizde istihdamı giderek artırıyoruz. Ayrıca; içinde bulunduğumuz barış sürecini desteklemek ve Kuzey Irak'tan kaynaklanan ticari potansiyeli de değerlendirmek istiyoruz. Burada açtığımız 250 metrekarelik mağazamızda; en son teknoloji görüntüleme sistemleri, beyaz eşya, cep telefonu, bilgisayar gibi her türlü tüketici elektroniğini değerli halkımız ile buluşturuyoruz diye belirtti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Arif Bayraktar Hakkari Bimeks Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title