Haberler

Bimeks, 137. Mağazasını Bingöl'de Açtı

Güncelleme:

Bimeks, 137. mağazasını Bingöl'de açtı.

Bimeks, 137. mağazasını Genç Caddesinde Vali İbrahim Taşyapan, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay ve çok sayıdaki davetlinin katılımıyla hizmete açtı.

Açılış töreninde gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Taşyapan, hizmetin vatandaşın ayağına geldiğini belirterek, vatandaşların büyük şehirlerde gördükleri büyük mağazaları Bingöl'de görmelerinin büyük bir güzellik olduğunu kaydetti.

Ülke olarak teknolojinin üretilmesi gerektiğini vurgulayan Taşyapan, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın çeşitleri görmeleri ve büyük şehirlerde gördükleri mağazaları, Bingöl'de de görmeleri büyük bir güzellik. Mağazanın Bingöl'e hayırlı olmasını diliyorum ve inşallah daha da gelişerek büyümesini ümit ediyorum. Teknolojiyi sadece kullanıyoruz, ancak teknolojiyi üretmemiz lazım. Teknolojiyi üretmediğimiz sürece, teknolojiyi üretenlere bağımlıyız. Bu da ülkemizin geleceği için çok hayırlı bir şey değildir. Teknoloji artık ülkelerarası sınır tanımadığı için insanlarımızın da bu imkanlara kendi ayaklarında kavuşması güzel bir olay."

Vali Taşyapan, açılışın ardından mağazayı gezerek, ürünleri inceledi. - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Bimeks Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title