Haberler

    Bim, Gta 5'e de Geldi!

    GTA 5 için Türk mod yapımcıları tarafından geliştirilen modda BİM ve PTT malzemeleri taşımak mümkün hale geldi.

    Emre Çetinkaya - -

    Rockstar Games'in rekorları alt üst eden oyunu GTA 5 için birbirinden ilginç modlar hazırlanmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta sizlere GTA 5'i çok gerçekçi hale getiren Toddyhancer moddan söz etmiştik. Şimdi ise Türk mod yapımcıları ilgi çekici bir modla karşımıza çıktılar.


    Bildiğiniz gibi oyunda çeşitli görevler için kullanılan kamyonları sürebiliyoruz. Bu kamyonların üzerinde ise Rockstar Games'in anlaşma sağladığı büyük firmaların logoları bulunuyor. Ancak oyuna gelen yeni mod ile beraber, artık ülkemizdeki BİM, PTT, Uno gibi markaların kamyonlarını da oyunda sürebileceksiniz.


    Ancak bu modu yükleyebilmek için ilk olarak OPEN IV indirmeniz gerekli. Sonrasında ise bu programı çalıştırıyor ve "Edit Mode" ayarını açık hale getiriyorsunuz. Sonrasında ise bu linkteki modu indirerek, "update/x64/dlcpacks/patchday3ng/dlc.rpf/x64/levels/gta5/vehicles" dizinine kopyalıyorsunuz. İşlem bu kadar.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title