Haberler

Billur Kalkavan Sevgilisiyle Pazar Keyfi Yaptı

Güncelleme:

Billur Kalkavan ve kendisinden 22 yaş küçük genç sevgilisi Buğra Bahadırlı, yorgunluklarını hafta sonu Trump AVM'nin terasındaki Trump Cadde'de attı.

Sevgilisiyle birlikte yemek yiyen Kalkavan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi, aşırı sıcaklardan bunaldığını söyleyerek kendisine kedi figürlü yelpaze satın aldı. Kalkavan, sevgilisine kedi yelpazesiyle birlikte fotoğraflarını çektirdi ve instagram hesabından paylaştı. Kedilerin hayatında çok önemli bir yer kapladığını, 50'yi aşkın kedisi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Bu yelpazeyle birlikte şimdi her daim yanımdalar… Onlar benim bu hayattaki yol arkadaşlarım… Bir de Buğra var…" dedi.

Billur.tv insanları cinsellik konusunda bilinçlendirecek

Sevgilisi ile birlikte yeni kurdukları billur.tv sitesi için koşturduklarını anlatan Billur Kalkavan, "Bu site için beni Buğra motive etti, yakın zamanda hayata geçirdik. Site üzerinden cinsel içerikli sağlık programları yapıyorum. Doktorlarla, psikologlarla konuşuyorum. İnsanlarla cinsellik konusunda bilinçlensin artık istiyorum…" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Billur Kalkavan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title