Haberler

    Bill Gates Tatilde, Haftalık Gideri 5 Milyon Dolar

    Dünyanın en zengin kişisi Bill Gates, 330 milyon dolarlık süper yatıyla tatil için İtalya'yı seçti.

    -

    76 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin kişileri listesinde birinci sırada olan Microsoft'un kurucusu ABD'li işadamı Bill Gates, yapımı 330 milyon dolara mal olan "Serene" adlı süper yatı ile tatil için ailesini İtalya'ya getirdi. Helikopteri ve denizaltısı olan süper yatını Sardunya Adası kıyısına demirleyen Gates, ailesiyle birlikte tatilin keyfini çıkarıyor. Yattan karaya bot yerine helikopter ile gidip gelen Gates Ailesi, adada yüzmenin dışında tenis oynayarak vakit geçiriyor. Haftalık gideri 5 milyon doları bulan yatta 24 misafir ağırlanabiliyor.


    Misafir sayısının artma ihtimali de düşünülerek tasarlanan yatta yalnızca bir değil iki helikopter iniş alanı birden bulunuyor. Dünyanın en büyük 9'uncu yatı olduğu belirtilen Serene, bir VIP kamaraya da sahip. 52 mürettebatın görev aldığı yat, sinemadan spaya, gece kulübünden kapalı havuza ve kütüphaneye kadar birçok aktivite imkânı sunuyor.


    Kaynak: Sabah



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Bill Gates Microsoft İtalya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title