Haberler

Bilişim Zirvesi'nden 14'üncü Yıl Sürprizi: Bilişimde Tasarım Ödülü'ne Başvurular Başladı

30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ICT Summit Now Bilişim Zirvesi etkinliğinde yer alan "ICT Summit NOW DESIGN Awards" yarışmasına başvuru için son tarih 29 Ağustos olarak belirlendi.

30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ICT Summit Now Bilişim Zirvesi etkinliğinde yer alan "ICT Summit NOW DESIGN Awards" yarışmasına başvuru için son tarih 29 Ağustos olarak belirlendi. Yarışma üstün tasarımlı ürünleri öne çıkarmayı ve teknolojik ilerlemenin gözlemlenmesi için ideal bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Bu yıl 30 Eylül - 1 Ekim 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ICT Summit Now Bilişim Zirvesi etkinliği kapsamında düzenlenen "ICT Summit NOW DESIGN Awards" ödülleri için başvurular başladı. Yeni ürünleri değerlendirerek üstün tasarımlı ürünleri ödüllendirmeyi ve teknolojik ilerlemenin gözlemlenmesi adına ideal bir platform oluşturmayı hedefleyen yarışmaya katılım için son tarih 29 Ağustos olarak belirlendi.

Türkiye ya da yurtdışı merkezli, ancak Türkiye'de hali hazırda teknoloji alanında faaliyet gösteren ve satış gerçekleştiren tüm firmaların ürünleri yarışma kapsamında değerlendirmeye alınacak. Katılacak ürünlerin 2014 yılında üretilmesi ve satışa sunulması şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

-KAZANANLAR 30 EYLÜL'DE BİLİŞİM ZİRVESİ'NDE AÇIKLANACAK-

Yarışmaya katılan ürünler "Yazılım Ara yüzü Tasarımı" ve "Donanım Tasarımı" olmak üzere iki ana kategori ve bu kategorilere ait alt kategorilerde değerlendirilecek. Değerlendirme kriterleri arasında tema, inovasyon, ihracat potansiyeli, estetik, işlevsellik, güvenlik ve sürdürülebilirlik gibi maddeler yer alıyor. Seçici kurul ve halk oylaması sonucunda ödüle hak kazanan ürünlerin ödülleri, 30 Eylül 2014'de Bilişim Zirvesi'nde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bilişim Zirvesi Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title