Haberler

Bilimde Kadın Konuşuldu!

Etkinlikte ANATEK A.Ş. Genel Müdürü, ARİNKOM TTO Üniversite- Sektör İş Birliği Koordinatörü Yeliz ERKOÇ ve Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zerrin SUNGUR açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi ve Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile hazırlanan "Bilimde Kadın Mucitler" isimli panel ve proje Sergisi 8 Mart 2017 tarihinde Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.

Ardından ARİNKOM TTO tarafından hazırlanan "8 Mart 8 Kadın" konulu film gösterimi yapıldı. Film gösterimi sonrasında ARİNKOM TTO Tanıtım ve Etkinlikler Koordinatörü N. Sanem Moğulkoç moderatörlüğünde "Bilimde Kadın Bakışı" konulu panel gerçekleştirildi.

Panelde Anadolu Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz ŞİMŞEK "Kadın Bakış Açısıyla Patent ve Süreçleri"; Anadolu Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Miriş DİKMEN "Kadın Bakış Açısıyla TÜBİTAK Projeleri"; İlksem Mühendislik Ar-Ge Eğitim ve Proje Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Kurucusu İlknur TATAR "Kadın Bakış Açısıyla Teknoloji Tabanlı Projeler ve Girişimcilik"; Candy Hoover Ar-Ge Teşvik Uzmanı Dilek CANDÜZ ise "Kadın Bakış Açısıyla Sektörde Projeler ve Üniversite İş Birlikleri" konularında görüşlerini dile getirdiler.

Etkinlik sonunda ARİNKOM TTO Yöneticisi M. Hakan Dağ ve ARİNKOM TTO Danışmanı Prof. Dr. Ersan Pütün tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Panel ve belgelerin takdim töreninin sonrasında "Bilimde Kadın Bakışı" konulu, 2016 Yılı Projelerini kapsayan proje posterleri Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı'nda gösterime sunuldu. Etkinlik kokteyl ve sergi alanının gezilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title