Haberler

Bilim Şenliği" Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çalışmaların görüntüleri Öğrencilerden röportaj Etkinlikten görüntüler - Düzce'de, 34 okuldan öğrencilerin katılımıyla Bilim Şenliği düzenlendi Düzce Valisi Ali Fidan, 34 okuldan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen Bilim Şenliği'nin açılışını yaptı Vali Fidan, Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Bilim Şenliği'nin açılışını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çalışmaların görüntüleri

Öğrencilerden röportaj

Etkinlikten görüntüler - Düzce'de, 34 okuldan öğrencilerin katılımıyla Bilim Şenliği düzenlendi

Düzce Valisi Ali Fidan, 34 okuldan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen Bilim Şenliği'nin açılışını yaptı

Vali Fidan, Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Bilim Şenliği'nin açılışını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte yaptı.

Anıtpark'taki açılışın ardından Vali Fidan ve beraberindekiler, öğrencilerin yaptığı çalışmaların yer aldığı stantları ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Keleş, yaptığı yaptığı açıklamada, "Bu yıl şenliğe 34 okuldan öğrencilerimiz katıldı. Ortaokul ve liselerimizin katıldığı, bilimsel etkinliğe katılan okul sayısının her yıl artması, öğrencilerimizin üretkenliği ve heyecanı açısından çok sevindiricidir." dedi.

"Buradaki her stant; bilimsel çabaların ürünlerini yansıtıyor." diyen Keleş, "Stantlardaki her öğrencimiz de bilimsel projelerini sergilemenin gururunu yaşıyor. Bilimsel proje, bilimsel yöntem kullanarak bir deneyin, araştırmanın, koleksiyonun ya da bir buluşun sunuşudur. Bir öğrencinin, ilgilendiği bir konu hakkında araştırma yapmasını, araştırma sonuçlarını bir raporla düzenlemesini ve en sonunda tüm bulgularını sınıfta ya da bir yarışmada sunmasını içerir." şeklinde konuştu.

Buradaki her eser, ürün, öğrencilerde yaratıcı düşünmeye özendirdiğini ifade eden Keleş, "Tüm öğrencileri, bu tür bir çalışma içinde oldukları, inandıkları, çaba gösterdikleri için kutluyorum. Bu eserler, ürünler, yaratıcılık adına, bilimsel gelişme adına umut vericidir. Yarın tüm bu öğrencilerimizi daha yüksek yerlerde göreceğimize inanıyorum. Bu ortamı oluşturdukları için emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA / Teknoloji

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Keleş Ali Fidan Düzce Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title