Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Düzce'de

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı "Ekonomik Müjdeler Paketi"ne ilişkin, "Bu paketin uygulanması ile ilgili kanunlar, yönetmelikler, bayramdan sonraki meclis gündemine gelecek ve bunlar çıkarılacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı "Ekonomik Müjdeler Paketi"ne ilişkin, "Bu paketin uygulanması ile ilgili kanunlar, yönetmelikler, bayramdan sonraki meclis gündemine gelecek ve bunlar çıkarılacak." dedi.

Kaynaşlı ilçe meydanında düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bir araya gelen Özlü, burada yaptığı konuşmada, 65. Hükümet'in bir icraat ve reform hükümeti olduğunu söyledi.

Özlü, 40 gün içinde 6-7 kez gerçekleştirdikleri Bakanlar Kurulu toplantılarında, Türkiye'nin bütün problemleri ve sorunlarını görüşüp, tartıştıkalarını belirterek, "Bayram öncesinde Sayın Başbakanımız, Ekonomik Müjdeler Paketi'ni açıkladı. Bu paket daha çok iş adamlarımız ve esnaflarımızla ilgiliydi. Bu paketin uygulanması ile ilgili kanunlar, yönetmelikler bayramdan sonraki meclis gündemine gelecek ve bunlar çıkarılacak." diye konuştu.

Türkiye'nin son bir aydır hem güneydeki komşuyla hem de kuzeydeki komşuyla ilişkilerini geliştirmeyi, bozulan ilişkileri düzeltmeyi hedefleyen görüşmeler yürüttüğünü ifade eden Özlü, görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını ve amaçlarının Türkiye'nin düşmanlarını azaltmak, dostlarını arttırmak olduğunu kaydetti.

Konuşmasını ardından vatandaşların sorularını cevaplayan Bakan Özlü, bir çiftçinin fındık fiyatlarıyla ilgili sorusunu "Fındık, Kaynaşlı'nın, Düzce'nin sorunu değil, tüm Karadeniz'in sorunudur. Ulusal bir sorundur. Konuyla ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız ve Numan Bey çalışıyor. Rekoltenin belirlenmesi için bir takım çalışmalar oldu. Dolayısıyla meseleyi sadece Düzce yerelinde düşünmemek lazım." şeklinde cevapladı.

Bakan Özlü, ayrıca vatandaşların emekli maaşlarına banka promosyonu ile tarım arazileri hakkındaki sorularını da yanıtladı.

Özlü'ye, "Fahri Üyelik Beratı" verildi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, daha sonra Düzce'de yapımı tamamlanan Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde, ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Dernek Başkanı İdris Çalışkan tarafından, Özlü'ye "Fahri Üyelik Beratı" verildi.

Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, mezunlar bayramlaşma törenine geçen yıl da katıldığını dile getirerek, "Geçen yıldan beri bu diplomayı bekliyorum. Çok mutlu oldum, çok memnun oldum. Arkadaşlarla partide konuşurken, bakıyorum hepsi imam hatip mezunu. Benim bir eksiğim vardı, bunu tamamlamış oldum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Binali Yıldırım Faruk Özlü Türkiye Düzce Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title