Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Bir büyük vazifemiz var hepimizin.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Bir büyük vazifemiz var hepimizin. Canla başla çalışacağız inşallah bir sonraki seçimde Siirt'e yakışır bir belediye başkanlığı ve bir belediye hizmetini Siirtliler hak ediyor. Siirtlilerin buna ihtiyacı var. Bu hizmetlerin biz inşallah Sakarya, İstanbul, Ankara gibi orada nasıl belediye hizmetleri tıkır tıkır çalışıyorsa, Siirt'te de o şekilde olmasını istiyoruz ve bunun için çalışacağız." dedi.

Özlü, Siirt- Sakarya"Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Sakarya'dan gelen heyetle beraber, Siirt AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

İl teşkilatında gazetecilere açıklama yapan Bakan Özlü, Siirt'te yerel hizmetlerin kötü olduğunu belirterek, "Kaldığımız yerin çatısına çıktık, Siirt'e baktık. Siirt'in yerel hizmetleri belediye hizmetlerin hiç iyi olmadığını gördük. Önümüzdeki seçimlerde Siirt'i almamız çok önemlidir. Bakın burada Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Sakarya'ya bakalım, Siirt'e bakalım bir mukayese edelim. İnşallah önümüzdeki günlerde Siirtli kardeşlerimizi Sakarya'da misafir edeceğiz. Bir büyük vazifemiz var hepimizin. Canla başla çalışacağız inşallah bir sonraki seçimde Siirt'e yakışır bir belediye başkanlığı ve bir belediye hizmetini Siirtliler hak ediyor. Siirtlilerin buna ihtiyacı var. Bu hizmetlerin biz inşallah Sakarya, İstanbul, Ankara gibi orada nasıl belediye hizmetleri tıkır tıkır çalışıyorsa Siirt'te de o şekilde olmasını istiyoruz ve bunun için çalışacağız." diye konuştu.

Aktay ise Siirt-Sakarya arasında kurulan gönül köprüsünü önemsediklerini ve ülkenin milli birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sunacağını ifade etti.

Şimdiye kadar milli birlik, beraberlik gibi sözlerin bazı insanlara edebiyat gibi geldiğini aktaran Aktay şöyle dedi:

"15 Temmuz gecesi itibariyle bunun bir edebiyattan ibaret olmadığını, onun arkasında dimdik duran, kapı gibi duran bir millet olduğunu, gerçek anlamda birbiriyle kenetlenmiş bir millet olduğunu gördük. Biz birbirimizin zaten yabacısı değildik şimdi iyice birbirimizin kardeşiyiz. Zaten birbirimizle yek vücut olduğumuzun şuuruna daha fazla şahidiz. Şu an kimsenin kimseye bir şey ispatlama derdi yok. Evvel Allah her karış toprağımızla biriz, beraberiz, bütünüz buna kast eden her eli de yıkarız, kırarız o eli."

Bakan Özlü, beraberinde Aktay ve Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile Siirt Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fıstık paketleme fabrikası inşaatında incelemede bulundu. Heyet daha sonra Tillo ilçesine geçti.

Tillo ilçesinde Kaletül Üstad tepesini ziyaret eden Özlü ve Aktay, ardından ilçe merkezimde bulunan İbrahim Hakkı Hazretleri ve İsmail Fakirullah Hazretleri türbelerini ziyaret etti.

Vali Tutulmaz, Bakan Özlü ve beraberindekilere İbrahim Hakkı Hazretlerinin hocası İsmail Fakirullah Hazretleri için yapılan ışık düzeneği hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Aktay Faruk Özlü Sakarya Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title