Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün karşılanması Bakan Özlü'nün vatandaşlarla sohbet etmesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Beyköy beldesinde düzenlenen ramazan etkinliğine katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün karşılanması

Bakan Özlü'nün vatandaşlarla sohbet etmesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Beyköy beldesinde düzenlenen ramazan etkinliğine katıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Düzce milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in yanı sıra diğer ilgililer tarafından belde merkezinde karşılanan Özlü, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Seçim çalışmaları kapsamında beldeyi çok kez ziyaret ettiğini belirten Özlü, "İstanbul'da Sayın Başbakan ile gerçekleştirdiğimiz toplantının uzaması nedeniyle iftar programına geç kaldık. Yolda 9 günlük bayram tatili dolayısıyla meydana gelen araç trafiğine takıldık. Beyköy, iki organize sanayi bölgesi arasında yer almasından dolayı ayrı bir öneme sahip. İnşallah bu bölgemizi daha da kalkındırmak için elimizden geleni sizlerin de desteği ile yapacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve çok sayıda vatandaş katıldığı etkinlikte Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Bakan Özlü'ye tablo hediye etti.

Özlü, daha sonra belde merkezindeki çay bahçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Özlü AK Parti Beyköy Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title