Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'nde Açıklaması

"Hedefimiz belli, medeniyetimizin tekrar ihya ve inşası, selamın ve barışın yayılması ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması hedefidir.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Hedefimiz belli, medeniyetimizin tekrar ihya ve inşası, selamın ve barışın yayılması ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması hedefidir. Bunun için maraton koşuyoruz" dedi.

Işık, partisinin 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin AK Parti'nin Türkiye'deki sayılı teşkilatlarından olduğunu söyledi.

AK Parti olarak maraton koştuklarını ifade eden Işık, "Hedefimiz belli, medeniyetimizin tekrar ihya ve inşası, selamın ve barışın yayılması ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması hedefidir. Bunun için maraton koşuyoruz. Ama AK Parti olarak maratonu maalesef normal kurallarla koşmuyoruz. Maratonu engelli koşuyoruz. Bu hedefe varmak için koşturdukça önümüze kural dışı engeller konuluyor" diye konuştu.

AK Parti'nin iktidar olduktan sonraki darbe girişimlerine dikkati çeken Işık, kendilerinin değer eksenli politika yaptıklarını kaydetti.

Işık, "katile katil" demekten çekinmediklerini dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'katile katil' dediği için ihanetin en büyüğünün düğmesine basıldı. 2008'den sonra bununla karşı karşıya geldik. Biz canımız dediğimiz insanların maalesef bizi can evimizden vurma girişimiyle karşı karşıya geldik. Paralel ihanetin bu ülkeye karşı yaptığı en büyük ihanetle karşı karşıya kaldık. Paralel yapı, eline hançeri aldı, ilkini cemaate sapladı, ikincisini AK Parti ve Türkiye'ye saplarken Cumhurbaşkanımız o eli havada yakaladı. O hançer yerine saplanmadan elinden düşürüldü. Hiç kimse bize 17-25 Aralık sürecini. bize 'yolsuzlukla mücadele' süreci diye yutturamaz" şeklinde konuştu.

30 Mart seçimlerinde milletin kendilerine "paralel yapının devletin tüm birimlerinden temizlenmesiyle" ilgili mesaj verdiğini belirten Işık, bunun için sağlanması gayret gösterdiklerini bildirdi.

Işık, paralel yapının en büyük ihaneti, TÜBİTAK'ın kritik birimlerinde örgütlenerek yaptığını ifade ederek, "Bunlar amaç olarak 'hizmet' diyordu. TÜBİTAK'ta kripto merkezinde ne işiniz var? Orada temel bilimler enstitüsü var, oraya adam koymamışlar ama kripto merkezinde çalışanları yıldırıp kaçırıp orayı ele geçirmişler. Ondan sonra da Cumhurbaşkanının, Başbakanın, Genelkurmay Başkanının, Anayasa Mahkemesi Başkanının, Bakanların telefonlarını dinlemişler. En çok dinlenen bakan da Enerji Bakanı. Niye? ' Türkiye enerjide stratejik ülke'. 'Hizmetle meşgulüm' diyen bir yapı, bu isimleri niye dinler?" diye konuştu.

Gezi Parkı eylemlerinde ilk 2 günün ardından çıkan olayların, yaşananların ağaç meselesi olmadığını gösterdiğini anımsatan Işık, şöyle devam etti:

"Madem meseleniz ağaç ise Yalova'da kaç tane ağacın hunharca kesildiğini biliyoruz. Bir vicdanlı milletvekili tepki göstermeseydi, bugünkü merkez medya o kadar ağaç katliamını görmezden gelecekti. Aydın'da AVM için ağaç katliamı yapıldı. AK Parti'yi rantçılıkla suçlayanlar Aydın'da AVM için ağaç katliamına sessiz kalıp, göz yumdular. Mesele ağaç meselesi değil, mesele Türkiye istikrar içinde giderse o hedeflerini yakalar, böyle olursa dünya çıkar eksenli olmaktan çıkar. Mesele bu. Onun için teşkilatlar olarak birbirimize daha sıkı sarılmalıyız."

Hükümetlerinin Kocaeli'ye son dönemde yaptığı ve yapacağı yatırımları da anlatan Işık, "Artık büyük bir seçime gidiyoruz. 2015 seçimleri, Türkiyemiz açısından istikrarın devamı noktasında bu kutlu yürüyüşümüzün sağlıklı ve sıhhatli devam etmesi açısından son derece kritik bir seçim olacak. İnanıyorum ki Türkiye, bu seçimde yine AK Parti'ye çok güçlü bir destek verecek" değerlendirmesinde bulundu.

- Kocaeli

Kaynak: AA / Politika

Fikri Işık Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title