Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük ilçemizde bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük ilçemizde bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Bakan Işık, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte inşaatı devam eden Piyale Paşa İlkokulunda incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Işık, ilçede devam eden eğitim yatırımlarının hızla hayata geçirilmesi talimatı verdi.

Işık, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin iktidara geldiğinden beri en fazla önem verdiği alanların başında eğitimin geldiğini vurguladı.

Ülkenin geleceği olan çocukların eğitimine özel önem verdiklerine dikkati çeken Işık, "AK Parti iktidarları genel bütçeden en fazla payı eğitime ayırıyor. Kocaelimizde de önemli eğitim yatırımları yapıyoruz. Gölcük ilçemizde bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" diye konuştu.

Bakan Işık, hükumet politikası kapsamında ikili eğitim yapan hiçbir okul kalmayacağını belirterek, "Yapılan çalışmalarla Gölcük'te de tamamen tekli eğitime geçeceğiz. Amacımız çocuklarımızın daha modern okullarda eğitim alabilmeleridir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ellibeş Fikri Işık AK Parti Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title