Haberler

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Açıklaması

Kayseri’de Danışment Gazi Mahallesi Naciye-Ramazan Büyükkılıç Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu açılış törenine katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Birileri yol ile yolsuzluğu karıştırıyor.

Kayseri'de Danışment Gazi Mahallesi Naciye-Ramazan Büyükkılıç Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu açılış törenine katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Birileri yol ile yolsuzluğu karıştırıyor. Yol ile yolsuzluk bir arada olmaz" dedi.

Düzenlenen açılış törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılı, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ve mahalle halkı katıldı. Açılış töreninde konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bizim inancımızda insan ölünce amel defteri kapanır. 3 şey hariç bu ilim, hayırlı evlat ve sadakat. Bu güzel mahallemize hayırlı bir hizmetin yapılması için emek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Kayseri Türkiye'nin öncü şehirlerinden birisi" diyen Işık, "Kayseri bir ticaret merkezi. Türkiye'nin kalkınmasına Kayseri büyük katkı sağlıyor. Bu Kayseri'nin bir zenginliğidir. Şehrine bu kadar aşık insanın olduğu başka bir şehir tanımıyorum. Kayseri insanı şehri için neredeyse ölüyor. Buranın açılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Sağlıkta yeni bir hamle yaptıklarını belirten Işık, "Şehir hastanelerini kuruyoruz. Bu iktidarımızın Kayseri'ye verdiği önemin göstergesidir. Birileri konuşuyor onlar konuşmaya devam etsin biz yapıyoruz. Son 12 yılda 17 bin 500 kilometre duble yol yapılmış. Birileri yol ile yolsuzluğu karıştırıyor. Yol ile yolsuzluk bir arada olmaz. Bir ülkede yolsuzluk varsa baraja, yola kaynak bulamazsınız. Kaynaklar yolsuzluğa gitseydi bunların hiçbiri yapılmaz ama birileri yeni Türkiye'den rahatsız. Birleri Bakanlar kurulu listesi yapmayı özlemiş. Birileri manşetleri ile iktidar getirmeyi özlemiş" şeklinde konuştu.

Işık ayrıca, "Bizim görevimiz size daha güzel hizmetler yapmak. 2023 yılında Türkiye inşallah en güçlü ekonomi ile dünyada ilk 10 içinde yer alacak. Popilist vaatlerin taamına karnımız tok. Milletimiz 'istikrar içinde ülkemiz büyüsün' diyor. 7 Haziran'da Türkiye'nin istikrarını devam ettirmesi önemli. Kayseri'nin tercihi belli. Bu tercihi devam ettireceğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Fikri Işık Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title