Haberler

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, terminal, hastane, kültür merkezi gibi tamamlanmayan yatırımların artık Düzce'nin gündeminden çıkacağını 2016 yılı sonuna kadar bu yatırımların tamamlanacağını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bakan olduktan sonra ilk bayramını Düzce'de geçirirken, Müftülükte yapılan bayramlaşma töreni öncesinde yaptığı sohbet sırasında yarım kalan yatırımlar ile ilgili müjdeler verdi. Özlü'nün ilk müjdesi ise kültür merkezinin kurban bayramına yetiştirilerek bayramlaşmanın orada yapılması oldu.

Bakan Özlü sohbet sırasında, bayramlaşmaların her zaman Müftülükte mi yapıldığını sordu, tüm bayramlaşmaların burada yapıldığını öğrendikten sonra bir dahaki bayramlaşmanın Kültür merkezinde yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e dönerek, "Sayın Başkan söz veriyor" derken, Keleş'in ise " Sayın Bakan söz veriyor" demesi salonda gülüşmelere ve esprilere neden oldu.

Özlü, "Kültür merkezinde hukuki bir sorun kalmadı. Aslında bitmiş durumda. İnşallah Kurban Bayramında kültür merkezinde bayramlaşmayı yaparız" dedi.

Milletvekili Fevai Arslan ise, Kültür Merkezi, terminal ve otoban bağlantısının 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Bu üç konunun Düzce'nin gündeminde olduğunu ifade ederken, Bakan Özlü ise bu 3 konunun artık Düzce'nin gündeminden çıkması gerektiğini, çıkacağını vurguladı.

Yatırımların artık tamamlanacağı sözünü veren ve Ankara'da takip ettiğini de bildiren Özlü, hastane, terminal ve otoban bağlantısının bitmek üzere olduğunu ifade ederken, kalıcı işyerlerinde yapımı devam eden yurtlara bu yıl öğrenci alınacağını, Muncurlu Hastanesinin Batı Karadeniz Bölgesi Rehabilitasyon merkezi olması konusunu Bakan'la görüştüğünü belirtti. Özlü kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların devam ettiğini söylerken, tıkandığı yerde kendisinin devreye gireceğini dile getirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Faruk Özlü Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title