Haberler

Bilim Merkezi Öğrencilerle Dolup Taşıyor

Kocaeli’de öğrenim gören öğrenciler, kalabalık gruplar halinde Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret ediyor.

Kocaeli'de öğrenim gören öğrenciler, kalabalık gruplar halinde Kocaeli Bilim Merkezi'ni ziyaret ediyor.

Kocaeli'de faaliyet gösteren birçok farklı okuldan gelen öğrenciler Bilim Merkezi'nde bulunan Algı ve Gerçeklik sergisi ile Bilimin Sultanları Sergisinde bilimsel yasaların işleyişi ve oluşumlarıyla ilgili bilgileri deneyimleme fırsatı buluyor. Bilimin Sultanları sergisinde tarihte önemli keşifler yapmış Müslüman bilim adamlarının icat ve buluşlarını öğrenen öğrenciler, bilime dair ne varsa görerek ve dokunarak öğreniyor.

TBMM İlkokulu, Derince Sabancı İlkokulu, Kardelen Anaokulu, Balaban Ortaokulu, Çayırova Özel Ortaokulu ve Mutlukent İlkokulu öğrencileri Kocaeli Bilim Merkezi'ni ziyaret etti. Algı ve Gerçeklik sergisi ve Bilimin Sultanları sergisini gezerek görevlilerden düzeneklerle ilgili bilgi alan öğrenciler, yaptıkları ziyaret sayesinde güzel bir gün geçirdi. Kocaeli Bilim Merkezi'nin sergi alanları ve atölyelerine ziyaretçi sayısı yoğun günlerde yaklaşık bin kişiyi buluyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title