Haberler

Bilim Kültür Merkezi Anaokulu Öğrencilerini Ağırladı

Sivas İl Özel İdaresi Bilim ve Kültür Merkezi, anaokulu öğrencilerini ağırladı.

Sivas İl Özel İdaresi Bilim ve Kültür Merkezi, anaokulu öğrencilerini ağırladı.

İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıllarda Bilim ve Kültür Merkezine dönüştürülen eski Madımak Oteli öğrencilerin uğrak mekanı haline geldi. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapıldığı ve çok sayıda öğrencinin misafir edildiği merkezi Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

3-6 yaş grubu 163 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler, Bilim ve Kültür Merkez'inde yer alan anı köşesi, 10 bin adet kitabın bulunduğu yetişkinler kütüphanesi, internet ve sinevizyon odası, çocuk kütüphanesi, masal odası ve çeşitli deneylerin yapıldığı bilim parkını gezdi.

Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Güldane Polat, öğrencileri farklı ortamlardan istifade edebilmelerini sağlamak için Bilim ve Kültür Merkezi'ne getirdiklerini söyledi. Bu güzel etkinlikle çocukların gözlem yapabilme ile inceleme araştırma yeteneklerine sahip olacaklarını belirten Polat, Sivas'ta çocukların her yönüyle vakit geçirebilecekleri bir mekanın bulunmasının son derece önemli olduğunu kaydetti.

Sivas İl Özel İdaresi Bilim ve Kültür Merkezi Müdürü Sami Alpan ise merkezin açıldığı günden buyana yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halide Edip Adıvar Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title