Haberler

Bilic: 3 İngiliz Takımıyla Oynadık, Everton'u İstemiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'u eledikleri maçtan sonra "Everton çıkarsa şaşırmam ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık. Yeter artık." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'u eledikleri maçın ardından konuştu. Bilic, Avrupa Ligi'nde Everton'u istemediklerini belirtirken "Everton çıkarsa şaşırmam ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık. Yeter artık." dedi.

Tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"BU İŞİ PENALTILARA GİTMEDEN BİTİREBİLİRDİK, HAK ETMİŞTİK"

"Liverpool gibi bir takıma karşı oynadığınızda, onları alt edebilmek için oyun planına tamamiyle sadık kalmak gerekiyor, biz de bunu yaptık. Sezon başından bu tararfa oturttuğumuz bazı kalıplar var. Arsenal ve Tottenham'a karşı bunu yaptık. Anfield'da eksik olan şey, top bizde iken yeteri kadar cesur davranamadık. Liverpool özellikle kontra ataklarda tehlikeli pozisyonları buldu. İkinci yarıda baskıyı arttırdık. Golden sonra kontrolü ele aldık. Uzatmalara kalmadan işi bitirebilirdik ve hak etmiştik. Penaltıdan önce oyuncularıma sonuç ne olursa olsun omuzlarınızda baskı hissetmeyin dedim. Siz harika bir iş başardınız dedim. Ve şu önemli, 7 oyuncu penaltı noktasına gitmek istedi. Ben kimseyi penaltı için zorlamak zorunda kalmadım. Harika bir gece oldu"

"ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE LİGİ"

"Kişisel başarı ve kulüp başarısı diye ayrım yapmamak gerekiyor. Hepimiz bu kulübün parçasıyız. Tottenham'ın olduğu bir grubu lider bitirerek buraya geldik. Belki de Avrupa Ligi'nin favorisi olan Liverpool'u eledik. Türk futbolu için gurur duyulacak bir adım bu. Ana işimize, Balıkesirspor maçına hazırlanmaya geri döneceğiz. Cenk ve Mustafa'nın iyi durumda olmasına ihtiyacımız var. Bazıları ne söylerse söylesin, önceliğimiz Türkiye Ligi. Çok yoğun bir takvim içinde Avrupa Ligi'nde 2 maç daha oynayacağız"

"3 İNGİLİZ İLE OYNADIK, YETER ARTIK"

"Taraftar inanılmazdı. İç sahada oynadığımız, ligdeki maçlarda neden böyle bir taraftar gelmiyor, anlamıyorum. Bu galibiyette taraftarın büyük etkisi var. Everton çıkarsa şaşırmam, ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık, yeter artık"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Slaven Bilic Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (50)

freedom_58:

Uzatmasanız artık bir sonraki tur daha zor olacak son 16 kaldınız alt tarafı galatasaray o kupayı getirmişti sizde getirinde görelim.

0
44
yanıtYanıtla
kanarya07:

tebıyesız hıcmı kanın yok senın ya turkıyenın yüz karası soytarı

yanıt0
yanıt0
Tahir BİNGÖL:

Bir sürü teknik adam geçti bu yollarda ama. . . bu farklı be kardeşim. Biliç farklı . . . kimi adam vardır PARA için top oynar. Oynatır . . . Kimi de sevdiği için. Bu adam futbolu çok seviyor ve futbolcuları ile sahaya da yansıtıyor futbolunu kardeşim. Her kes bu adama iyi baksın.

30
0
yanıtYanıtla
gs li:

gerçekten öyle bu yürekle birazkaliteli takım birazdaha bilgili olsa morinyo olur

yanıt5
yanıt0
fatihmobilWeb@haberler.com:

Şu Fenerliler ve Gs liler yorum yazmayın bizi tebrik etmek sizin çapınızda bir olay değil

3
22
yanıtYanıtla
kafkas kartalı:

bir beşiktaşlı olarak kınıyorum seni gs-fb yok türkiye var dı dün zihniyeti bozuk

yanıt19
yanıt3
YAVER:

sen beşiktaşlı olamazsın FATİH senin gibi beşiktaş taraftarıda olmaz olsun. . bir beşiktaşlı olarak bende kınıyorum seni. .

yanıt13
yanıt0
ada:

SANAne LAN PISLIK SANA mı SORACAK MILLET, ULKE OLARAK GUZEL BIR GALIBiYET ALınmıs herkes mutlu sen kım oluyonda boyle konusuyon

yanıt7
yanıt0
yürek ister:

mal adam beyni yok fikri var :)

yanıt6
yanıt3
010101Mobil-ANDROID:

teşekkürler beşik tas .. tüm Türkiye yı sevince bogdunuz seviyoruz sizi gs ki olarak.. tebrikler

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title