Haberler

Bilgievleri, İstanbul Bilgievleri'ni Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak eğitim hizmeti veren Bilgievleri, İstanbul Bilgievleri sorumlularını ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak eğitim hizmeti veren Bilgievleri, İstanbul Bilgievleri sorumlularını ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri yöneticileri, İstanbul'dan gelen Bilgievleri yöneticileri ile bilgi alışverişi yapmak için toplantı düzenledi. Toplantıya İstanbul Bağcılar, Bahçelievler, Esenler, Eyüp, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir Belediyesi Bilgievleri'nden toplam 25 yönetici katıldı. Kocaeli heyetinde ise Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Sevil, Bilgievleri Genel Koordinatörü Kemal Ceylan ile yönetici ve eğitmenler yer aldı.

Yapılan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri ayrıntılı bir sunumla İstanbul'dan gelen misafirlere tanıtıldı. Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Sevil, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'de ilk defa belediye bünyesinde sadece gençliğe hizmet veren bir şube müdürlüğü kurulduğunu söyledi. "Amacımız ahlaklı, maneviyatlı bir nesil yetiştirmek" diyen Sevil, sözlerine şöyle devam etti, "Son zamanlarda yaşanan elzem olaylardan da çıkaracağımız bir ders var. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak yeni yetişen neslin öncelikle ahlaklı, maneviyatı olan, değerlerimizin farkında olan bireyler yetiştirmek istiyoruz."

Zafer Sevil, toplantıda ayrıca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 16-24 Mayıs tarihleri arasında yedincisini düzenleyeceği Kitap Fuarı ile ilgili bilgi aktardı. Sevil, Kocaeli Kitap Fuarı'nın Türkiye'nin en büyük Kitap Fuarlarından biri olduğunun altını çizdi. Bu yılki Kitap Fuarında 350 yayınevi ve 450 farklı etkinliğin yer alacağını kaydeden Sevil, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da binlerce kitapseverin fuarı ziyaret edeceğinin beklendiğini ifade etti.

Toplantının ardından İstanbul'dan gelen konuklar, Sırrı Paşa Konağı, Bilim Merkezi ve Fatih Sultan Mehmet Bilgievi'ni ziyaret etti. Konuk heyet ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore ettirilen tarihi Sırrı Paşa Konağı'nı gezdi ve burada yapılan yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İstanbul Bilgievleri sorumluları daha sonra geçtiğimiz günlerde açılışı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Kocaeli Bilim Merkezi'ne geldi. Bilim Merkezi'ndeki düzenekleri inceleyen konuk heyet, bu gibi hizmetlerin çocukların eğitimine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. İstanbul Bilgievleri sorumluları böylesine önemli bir bilim merkezine sahip oldukları için Kocaeli'ndeki çocukların şanslı olduğunu kaydetti.

Konuk heyet son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi'ni ziyaret etti. İstanbul Bilgievi sorumluları burada gördükleri birçok değişik faaliyeti kendi bilgi evlerinde uygulamak üzere bol bol not alıp fotoğraf çekti.

İstanbul Bilgievi yöneticilerine Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili afiş ve broşürlerin yanı sıra Kocaeli Bilgievleri'nin faaliyetlerini içiren dergi ve kitaplar hediye edildi. İstanbul Bilgievleri sorumluları kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverliğe teşekkür ederek, Kocaeli'nden ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Bağcılar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title