Haberler

Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Vali Ayyıldız'ı Ziyaret Etti

Konya'da yapılan Arapça Bilgi yarışmasında grup olarak 4. olan Kdz. Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

18 Mayıs'ta Konya'da yapılan Arapça Bilgi Yarışması'nda, Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesinden Emrullah Koç, Enise Yavuz, Tuğba Özer ve Somali'li öğrenci Abdullahi Nur Barkhadle'den oluşan öğrenci grubu 19 il arasından 4. olmuştu. Öğrenciler, Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ramazan Karaoğlu, Müdür Yardımcısı Hüseyin Çalık, çalıştırıcı öğretmen Ziya Ayyıldız, Okul Koruma Derneği Başkanı Ali Aksoy, öğrenciler ile birlikte Zonguldak Valisi Erol ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Ayyıldız, öğrencileri kutlayarak, başarıların devamını temenni etti. Öğrenciler, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'i de ziyaret etti. Okul Müdürü Karaoğlu yarışmaya 571 okulun katıldığını söyleyerek, yapılan elemeler sonucunda Türkiye Finali'ne kalan 19 okul arasından öğrencilerin derece aldığını ifade etti. Milli Eğitim Müdürü Özbek ise konuşmada, "Gurur ve övgü dolu bir derece. Uluslar arası bir yarışma. Kıvanç verdi. Çalıştıktan sonra başarılı olunacaktır. Bu öğrenciler ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler inancındayım. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Ekip çalışması olduğunu gördük. Somali'li öğrencimiz de bu yarışmada okulumuz adına yarıştı. O bizim evladımız kardeşimizdir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Zonguldak Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title