Haberler

Bilgi ve Kültür Evleri Yıl Sonu Gezisine Gitti

Adıyaman Mimar Sinan Bilgi ve Kültürevi Yıldız İzcilik Kulübü öğrencileri, bir haftalık gezi için yola çıktı.

Adıyaman Mimar Sinan Bilgi ve Kültürevi Yıldız İzcilik Kulübü öğrencileri, bir haftalık gezi için yola çıktı.

Adıyaman Mimar Sinan Bilgi ve Kültür Evi Yıldız İzcilik Kulübü öğrencileri 1 hafta boyunca İstanbul ve Kocaeli'yi gezecek. Eğitim Bilimleri Sosyal Araştırmalar Derneği'nin masraflarını üstlendiği gezi kapsamında öğrenciler İstanbul'un ardından Kocaeli Yuvacık'taki İzcilik Eğitim Kampı'na katılacak.

Adıyaman Mimar Sinan Bilgi ve Kültür Evi Yıldız İzcilik Kulübü Lideri Eğitimci İlhan Fırat, "Bilgi Kültür Evi öğrencilerimiz kendi okul derslerinin yanı sıra sene başında seçtikleri kulüplerde de sosyal alanda eğitim almaktalar. Bizim İzcilik Kulübü de eğitim öğretim döneminde aldıkları derslerinin yanı sıra birde izcilik kampında teorik olarak görmeleri için Koceli Yuvacık'ta bulunan izcilik kampına katılacaklar. Burada bir haftalık çalışmalara katılacaklar ve aynı zamanda bir sezon eğitim öğretimde yaşadıkları stresi atacaklar. Bu gezi ve kamp öğrencilerimize moral depolayacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title