Haberler

Bilgi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Şampiyon

Güncelleme:

BİLGİ Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonu olarak kupanın sahibi oldu.

Bu yıl Antalya'da gerçekleşen 13. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Süperligi'nin voleybol müsabakasında genç sporcular şampiyonluk için ter döktü. Hande Balaban, Ezgi Dilek, Şeyma Ercan, Melis Durul ve Ceylan Arısan gibi milli voleybolcuların yer aldığı İstanbul Bilgi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı turnuvanın galibi oldu.

10 üniversitenin katıldığı voleybol müsabakalarının yarı finalinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Aydın Üniversitesi öğrencileri kıyasıya mücadele etti. Finale yükselen BİLGİ, Ankara Üniversitesi'ni 3-0 mağlup ederek Koç Spor Fest Üniversite Oyunları 2016 Voleybol Süperlig'de Bayan Takımı Türkiye Şampiyonu olarak kupayı kaldırdı.

Aynı zamanda, müsabakalar süresince yapılan teknik analiz sonucunda kazandığı sayılar ve takıma olan katkısı nedeniyle BİLGİ Voleybol Takımı oyuncusu ve milli sporcu Şeyma Ercan turnuvanın "En Değerli Oyuncusu" seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balaban Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title