Haberler

Bilgi Festivali Samsun'da

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İzgören Akademi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan, “Bilgi Festivali”, “Geleceğe Dokunmak” temasıyla, 15 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 13.00’te Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İzgören Akademi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan, "Bilgi Festivali", "Geleceğe Dokunmak" temasıyla, 15 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 13.00'te Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İzgören Akademi işbirliğinde ilk kez gerçekleştirilecek olan, "Bilgi Festivali" birçok önemli konuğu bir araya getirecek. 15 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 13.00'te Yeşilyurt AVM yanındaki Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan festivale, Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı, UNİ Kimya Kurucusu Ataman Özbay, JCI Dünya Başkan Yardımcılığı yapmış İsmail Haznedar ve İzgören Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Eğitim ve Danışman Ahmet Şerif İzgören konuşmacı olarak katılacak.

Bilgi Festivali hakkında bilgi veren İzgören Akademi Karadeniz Bölge Müdürlüğü kurucusu Şehnaz Dereli, "Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İzgören Akademi işbirliği ile Samsun'da 15 Ocak 2014 Çarşamba günü Bilgi Festivali düzenliyoruz. Bu Samsun için bir ilk. O yüzden de büyük heyecan duyuyoruz. Bilgi Festivalimizin teması 'Geleceğe Dokunmak' olarak belirlendi. Bilgi festivali konusunda önemli konukları Samsun halkıyla buluşturmanın da mutluluğu içindeyiz. Bu çerçevede, üniversite gençliğinden, Samsun'daki işadamlarına kadar geniş bir yelpazenin katılımını beklediğimiz organizasyonumuzun, şehrimizin gelecek planlamasında önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz. Ücretsiz olan etkinliğimize tüm halkımız davetlidir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title