Haberler

Bilgi Evi Yaz Etkinlikleri, Kapanış Töreniyle Sona Erdi

Güncelleme:

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinin 20 Haziran'da başlayan ve 55 gün süren 'Yaz Dönemi Etkinlikleri' 19 Ağustos 2016 Cuma günü yapılan coşkulu kapanış töreni ile sona erdi.

Birlikteliğin ön plana çıktığı sanat atölyelerinden gezilere, yarışmalardan turnuvalara kadar birbirinden güzel ve dolu dolu geçen yaz dönemi; Bilgi Evi üyelerinin hazırladığı muhteşem gösterilerle tamamlandı.

Yaz döneminde Bilgi Evi üyeleri Panorama 1453 Tarih Müzesi, Biruni Üniversitesi 1001 İcat Sergisi, İslam Bilim ve Teknoloji Müzesi, Nezahat Gökyiğit Botanik Parkı, Ayasofya, Türk İslam Eserleri Müzesi ve Miniatürk gezileriyle, gezerek öğrenmenin keyfini çıkardı.

Yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvalarda dereceye giren ve kulüplerde başarı gösteren üyelerin ödüllendirildiği, Bilgi Evi üyelerinin hazırladığı renkli tören; davetli izleyicilerden büyük beğeni topladı. Üyelerin yanı sıra velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği törende, çocukları ödül kazanan veliler çocuklarının mutluluğuna ortak oldular. Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Koç, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Aymak, İmar ve Şehircilik Müdürü Hatice Küçükakyüz, Hukuk İşleri Müdürü Türkan Karatekin ile Bilgi Evleri Koordinatörü Necmettin İşık'ın katılımıyla gerçekleşen coşkulu törende, üyelerin gayretli çalışmaları verilen ödüllerle onurlandırıldı. Tören boyunca Bilgi Evi üyeleri muhteşem bir performans sergiledi. Yaz döneminde 17 farklı başlıkta açılan toplam 41 kulüpte birer üyenin ödüllendirildiği kulüp çalışmalarının yanı sıra, yedi Bilgi Evi arasında kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı turnuva sonuçları da şu şekilde oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinburnu Miniatürk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title