Haberler

Bilgi Evi Öğretmenleri Özburun ile Kişilik Tiplerini İnceledi

Güncelleme:

Bilgi Evi üyelerinin sosyal ve kültürel gelişimine destek veren Zeytinburnu Belediyesi, Bilgi Evi öğretmenlerinin de gelişimine ve eğitimine önem veriyor.

Bilgi Evi üyelerine daha kaliteli aynı zamanda daha etkin hizmet sunmak ve toplumumuzun kültürünü oluşturan değerlerimizin aktarımını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Yusuf Özkan Özburun'un konuşmacı olarak katıldığı seminer bir önceki seminerin devamı niteliğinde oldu. Daha önce enneagram sanatını işleyen Bilgi Evi öğretmenleri bu seminerde ise kişilik tiplerini inceleyerek kendilerini geliştirmeye devam etti.

Dokuz kişilik tipi üzerinde duran Yusuf Özkan Özburun, insanın durağan bir tabiatı olmadığını ve insanı bir kalıp içerisinde tanımlamanın doğru olamadığını, kişilik tiplerinin belirli durumlarda farklı tiplere dönüşebileceğini ifade etti. Bu şekildeki tanımlamaların toplum üzerindeki tehlikeli etkilerini ırkçılıkla örnekleyerek açıkladı. Ardından kişilik tiplerini tek tek örnekleyerek izah etti.

Yusuf Özkan Özburun konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirerek Bilgi Evi öğretmenleriyle vedalaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Özkan Özburun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title