Haberler

Bilgi Eğitim'den İş Hukukunda En Güncele Ulaştıracak Program

Güncelleme:

Bilgi Eğitim, insan kaynakları bölümlerinin iş hukuku, iş sağlığı ve güvenliği alanındaki en güncel uygulamalardan haberdar olmalarını sağlayacak bir eğitim programını hayata geçiriyor.


6 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek 'Uygulamacılar İçin İş Hukuku Eğitim Programı' geçici iş ilişkisinden kıdem tazminatına kadar insan kaynakları uygulamalarının her alanında karşılaşılan sorunların örnek olaylarla ele alınacağı bir platform özelliğini de taşıyor

İnsan kaynakları bölümlerinin iş hukuku alanındaki en güncel uygulamalara en hızlı erişimini sağlamak için İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim'de 'Uygulamacılar İçin İş Hukuku Eğitim Programı' başlıyor. Üniversitenin Dolapdere Kampüsü'nde 6 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek programda; Yargıtay kararları ışığında uygulamada en sık rastlanan iş hukuku kavramı ve kurumları incelenirken bu çerçevede asıl işveren-alt işveren ilişkisi, geçici iş ilişkisi, iş sözleşmesinin devri, işe alım sürecinden iş sözleşmesinin sona ermesi ve kıdem tazminatına kadar insan kaynakları uygulamalarının her alanında karşılaşılan sorunlar örnek olaylarla ele alınacak.

Günlük uygulamalarda yeni bakış açısı
6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde 'İşverenin iş sağlığı ve güvenliği önlemleri alma' yükümlülüklerinin de özel olarak inceleneceği programda özellikle katılımcılara günlük uygulamalarda yeni bir bakış açısı ve uygulama kolaylığı sağlanması hedefleniyor.
30 saat sürecek ve Prof. Dr. Gülsevil Alpagut, Doç. Dr. Kübra Doğan Yenisey, Doç. Dr. Mahmut Kabakçı gibi alanında uzman isimlerin eğitim vereceği programa katılım bedeli ise 1.750 TL olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title